Câștigătorii America Express ar fi deja cunoscuți. „Am lăsat 8 kilograme în America Latină”

Mihnea Tălău 23.01.2023, 09:42
Câștigătorii America Express ar fi deja cunoscuți. „Am lăsat 8 kilograme în America Latină”

S-au încheiat filmările pentru America Express, poate cel mai dur reality show din România. Concurenții și întreaga echipă de producție au revenit în țară. În al cincilea sezon, cuplurile de concurenți, nouă la număr, au fost trimise să se descurce fără bani – cu un buget de doar un dolar pe zi, fără cazare sau mijloace de transport în Mexic, Guatemala și Columbia.

Drumul Aurului, o competiție foarte dură

În competiția American Express au intrat chef Cătălin Scărlătescu şi iubita lui, Doina Teodoru, rapperul Puya şi soţia Melinda, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, comedienii Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, Ovidiu Buta şi Joaquin Bonilla, Jean Gavril şi fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja şi prietenul ei, Pufeh, fostele gimnaste Larisa Iordache şi Diana Bulimar, vloggerița Bianca Adam şi mama ei, Mihaela.

Aceștia au avut de străbătut peste 7.000 de kilometri, prin Mexic, Guatemala și Columbia. Doar este Drumul Aurului, iar marele premiu pus în joc de Antena 1, este în valoare de 30.000 de euro.

După aproape două luni departe de România, de familii și prieteni, Bordea și Cortea au cu ce se lăuda. Au luat marele premiu la America Express, reușind să ducă la bun sfârșit marile provocări puse la cale de echipa de producție de la Antena 1. I-au învins pe Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru, dar și pe cele două componente ale trupei Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, și și-au adjudecat amuleta supremă, de 30 de mii de euro, scrie Gândul.ro.

Catalin Bordea si Nelu Cortea la America Express

Sacrificiile făcute în America Latină

„Am lăsat 8 kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață”, a declarat Bordea pe Instagram imediat ce a revenit în România.

„Mă bucur că după această experiență unică și extraordinară, America Express, eu cu fratele meu Bordea am rămas neschimbați. Mă rog, poate doar puțin schimbați”, a spus Cortea, la rândul său.

Câștigătorul America Express, Cătălin Bordea este un actor și comedian, originar din Botoșani. De ani buni, este colegul de emisiune al lui Dan Capatos, dar și fondator împreună cu Micutzu (Cosmin Nedelcu), al clubului de comedie The Fool, din Capitală. Este căsătorit cu Livia Bordea.

Partenerul său de ”luptă”, Nelu Cortea, născut și crescut în Morlaca, județul Cluj, a terminat și el Actoria, este bun prieten cu Micutzu, face TurVlog pe Youtube și stand-up la The Fool. Este căsătorit cu Elena și are doi copii: Luna și Amun.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...