Tensiunile cresc în tribul Faimoșilor la Survivor România. Vica Blochina, replică acidă în ediția de astăzi, 23 ianuarie

Badea Violeta 23.01.2023, 15:30

Concurenții de la Survivor România vor intra în săptămâna a treia de concurs, iar conflictele vor deveni din ce în ce mai dese în ambele tabere. În ediția de luni, 23 ianuarie, tenisiunile cresc în echipa faimoșilor. Concurenții gândesc diferit, iar acest lucru va fi cât se poate de evident. Ce nemulțumire va avea Vica Blochina?

Un nou conflict în echipa Faimoșilor? Vica Blochina a răbufnit

Între faimoși există din nou tensiuni, telespectatorii vor vedea acest lucru în ediția de luni, 23 ianuarie. În ultima vreme, cei din echipa roșie au reușit să obțină niște victorii importante, acum, însă, între ei apar câteva discuții aprinse.

La un moment dat, Vica Blochina va răbufni: „Survivor e cum ești și cu jucătorii din echipă”. La cine se referă vedeta și ce alte conflicte vor apărea, vei vedea luni, 23 ianuarie, de la ora 20:30, pe Pro TV.

Astăzi, cele două echipe vor intra pe traseu și vor lupta în Jocul pentru Provizii. Ulterior, concurenții se vor îndrepta către primul Quiz Game din acest sezon. Războinicii și Faimoșii se vor amuza copios, așa că ediția din această seară este una de neratat.

Citește și Alimentul care îi îmbolnăvește pe concurenții de la Survivor România. Îl mănâncă toți fără să-și dea seama!

Vica Blochina 1
Vica Blochina 

Reacția Mariei Lungu, după ce a părăsit Survivor România

Săptămâna trecută, Maria Lungu a părăsit jungla dominicană. Războinica a părut destul de afectată de rezultatul voturilor, deși a declarat că se aștepta ca ea să fie cea eliminată din competiție.

„Mă simt…nu știu nici eu cum mă simt. E un amalgam de sentimente. Eu încă nu înțeleg că am fost eliminată. Mă așteptam, în sufletul meu, că o să fiu eliminată.

Am încercat să las de la mine, dar nu știu…Nu știu de ce i-am deranjat atât de mult. Sper să învăț ceva din ce s-a întâmplat. Îmi doream să mai rămân, dar dacă așa a fost să fie, să se termine, sunt fericită și merg înainte.”, a spus Maria Lungu.

„Am multe regrete, regrete care țin de viitor. Aș fi putut și cu siguranță aș fi putut da mult mai multe. Am mult mai multe de oferit decât am oferit în aceste 2 săptămâni, dar în același timp, așa a fost să fie.

Nu cred că am dezamăgit pe cineva de acasă, dar cred că m-am dezamăgit pe mine. Sunt o femeie puternică, pe principiul totul sau nimic. Nu m-a interesat să am o relație cu colegii mei. Voiam doar să fiu acolo când aveau ei nevoie și cu ce am putut, i-am ajutat.

Cu siguranță am plecat mult prea devreme și nu mi-am îndeplinit scopul. Am venit aici pentru mine, nu pentru faimă. Și… doar pentru mine am venit aici. Simt că am dezamăgit câțiva oameni, dar nu vreau să vorbesc despre asta.”, a mai adăugat frumoasa blondină.

Citește și A plecat de la Survivor și spune adevărul despre competiție. „Regret că am cunoscut-o pe Maria”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...