A plecat de la Survivor și spune adevărul despre competiție. „Regret că am cunoscut-o pe Maria”

Anca Manolica 23.01.2023, 08:52

Survivor România 2023 este cel mai dur reality-show din România, unde concurenților le sunt puse la grea încercare limitele. Fără hrană, un pat moale și un acoperiș deasupra capului, în mijlocul junglei, este inevitabil ca între ei să nu apară și conflicte. Ce spune Daria Chiper despre certurile din competiție. De cine se bucură că a scăpat.

Pe cine regretă Daria Chiper că a cunoscut

Competiția de la Pro TV a ajuns la cel de-al patrulea sezon. La fel de dură, cu aceleași condiții, dar cu reguli parcă mai stricte, concurenții luptă pentru a ajunge cât mai departe în show. Și nu este deloc ușor pentru că lipsurile sunt mari, iar nervii și tensiunea își spun cuvântul.

Rivalitatea dintre tabăra Faimoșilor și cea a Războinicilor a existat în fiecare sezon, iar acum nu este cu nimic mai diferit. „Altercațiile” s-au ivit chiar din primele zile de competiție și nu doar între echipe, ci și în interiorul lor. Unul dintre cei mai vocali concurenți a fost Maria Lungu, din tribul Războinicilor, care a dat de multe ori tonul certurilor.

Încă din prima zi, imediat ce au ajuns pe insula unde locuiesc, designerul vestimentar și-a arătat caracterul impulsiv. Ea s-a simțit vizată de o remarcă a colegei sale, Codruța, așa că a pornit primul mini-conflict. „Sunt multe caractere diferite și nu vrea nimeni să cedeze. Și nici eu”, a spus ea atunci.

Maria Lungu
Maria Lungu

„Regret că am cunoscut-o pe Maria”

Despre acest lucru a vorbit și baschetbalista Daria Chiper, concurenta care a fost eliminată după o luptă strânsă avută cu Alexandra Ciomag. La sosirea în țară, aceasta a făcut unele dezvăluiri din experiența sa scurtă, de numai două săptămâni, dar extrem de intensă, din competiție. Întrebată de ce concurent se bucură că a scăpat, aceasta nu a stat deloc pe gânduri și a rostit numele Mariei.

„M-am înțeles extrem de bine cu Alexandra Porkolab și cu Andrei Krișan, însă am cunoscut acolo oameni de valoare, cum ar fi Alin, Robert și Dan. Iar singurul om pe care am regretat că l-am cunoscut și am împărțit 2 săptămâni același „pat” a fost Maria.

Cea mai enervantă și irelevantă concurentă, nu știa decat să fie contra tuturor. Ca drept urmare, mereu au fost „bisericuțe”, cum a spus chiar ea, eram Războinicii și Maria”, a spus blondina, pentru Ciao.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...