Ce o împiedică pe Ruby să devină mamă. Vedeta a mărturisit. „Mi-aș dori să mă dedic”

Badea Violeta 28.10.2022, 09:47

Ruby este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. Ea formează de opt ani un cuplu cu Robert Grigoriță, așa că mulți dintre fanii ei s-au întrebat de-a lungul timpului de ce artista nu face un copil. Ei bine, vedeta a răspuns abia acum la această întrebare. Iată ce mărturisire a făcut!

Ruby dă cărțile pe față. Motivul pentru care cântăreața nu vrea să facă un copil acum

Ruby, în vârstă de 33 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. De curând, aceasta a făcut câteva dezvăluiri în ceea ce privește viața sa personală.

Solista a precizat ca, momentan, nu vrea să aducă pe lume un copil, preferând să se concentreze doar pe carieră. Deși toți fanii vedetei sunt nerăbdători să o vadă în postura de mamă, cântăreața a spus clar că nu se gândește la un așa pas important.

„Știu sigur că, dacă aș avea un copil, mi-aș dori să mă dedic în totalitate lui și nu mi-aș mai da voie să fac o grămadă de lucruri din cele care mă fac fericită și mă împlinesc pe plan profesional și totodată personal pentru că muzica este sufletul meu.

Vreau încă să mă mai bucur de ce îmi oferă muzica pentru ca în momentul potrivit să mă pot dedica în totalitate fără să am nicio urmă de regret pentru ceea ce las în urmă. Mai am multe de spus.”, a declarat artista pentru Ego.

Citește și Ruby, reacție tulburătoare după moartea lui Nosfe: “Sunt în stare de șoc. Este o durere ce nu pot să cuprind în capul meu“!

„Sunt deja căsătorită, măritată cu muzica”

Ruby a precizat că nu se gândește nici la căsătorie. Vedeta a spus că nu are astfel de planuri în viitorul apropiat, preferând să se axeze doar pe muzică.

„Mi se tot pune întrebarea aceasta, dar nu am planuri în viitorul apropiat. Habar n-am, într-o rochie albă e posibil să mă vezi și săptămâna viitoare, dar asta nu înseamnă că o să mă mai mărit odată.

Sunt deja căsătorită, măritată cu muzica. Pot să mă îmbrac în orice rochie în situația aceasta.”, a mai spus cântăreața pentru sursa menționată mai sus.

Citește și Experimentul cu care Ruby și-a pus viața în pericol. Cum a ajuns de la bronzul perfect direct la urgențe. „Dorian m-a învățat”. VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...