VIDEO EXCLUSIV

Experimentul cu care Ruby și-a pus viața în pericol. Cum a ajuns de la bronzul perfect direct la urgențe. „Dorian m-a învățat”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 22.09.2022, 18:17

Cântăreața a fost protagonista unui experiment care i-a pus viața în pericol. Adepta unui bronz auriu, care să îi scoată în evidență trăsăturile, Ruby a apelat la injectarea unei substanțe, care i-a provocat stări de rău, ea ajungând în cele din urmă la spital. Vedeta a povestit, pentru Impact.ro, că a văzut procedeul la colegul de breaslă Dorian Popa și observând că la el funcționează de minune, l-a încercat și ea. Doar că a greșit doza și după acest experiment nefericit susține că…s-a liniștit și și-a făcut un nou tatuaj în memoria primelor pisicuțe salvate de ea în București, pe care nu le mai are, dar pe care le poartă pe corp.

Ruby, experiment periculos

Ruby reușește întotdeauna să fie o apariție, spre exemplu, la petrecerea VIVA! a purtat o rochie inedită, fiind realizată din folie alimentară. Și cum își dorește să fie întotdeauna altfel, vedeta nu s-a dat înapoi când a aflat de o modalitate care ar ajuta-o să se bronzeze mai repede. Semn că nu are vreo frică de ace, artista și-a injectat singură substanța respectivă, cu toate că nu avea vreo experiență în a face injecții.

“Am învățat să-mi fac de la Dorian, vă zic sincer! Dorian m-a învățat să-mi fac injecția în buric. Acum câțiva ani mi-a arătat el o chestie cu care pot să mă bronzez, mi-a rămas în cap și mi-am mai făcut o dată, exact cum am văzut la el. Doar că am greșit doza, am pus cât pune el și el e ditai băiatul, eu sunt o fetiță”, a povestit, pentru Impact.ro, Ruby.

Cântăreața nu s-a gândit o clipă că întreaga procedură ar putea avea cel mai mic efect advers. Și au fost multe. I-a amorțit corpul, a luat-o amețeala, a avut fibrilații, a chemat ambulanța și a mers în cele din urmă la spital, la camera de gardă pentru investigații amănunțite, unde a petrecut câteva ore bune. După acest episod care a speriat-o, Ruby și-a învățat lecția.

“Nu am mai făcut experimente, după faza asta m-am liniștit”, ne-a spus ea. Și s-a întors la autobronzate pentru a dobândi culoarea pe care și-o dorește.

Ruby și-a mai făcut un tatuaj

Cântăreața este o fană a tatuajelor și are pe corp numeroase modele, printre care o inimă, o rândunică, flori de hibiscus, chiar și o maimuță. După experimentul bizar prin care a trecut, vedeta a decis să își mărească impresionanta colecție de desene de pe trup.

“M-am dus și mi-am mai făcut un tatuaj, am zis să revin la ce fac eu mai bine. Mi-am făcut un tatuaj cu 3 dintre pisicile mele, primele 3 pe care le-am adunat din București de când m-am mutat aici și care nu mai sunt cu mine”, a declarat, pentru Impact.ro, Ruby.

Cântăreața este o mare iubitoare de animale și a salvat, de-a lungul timpului, mai mulți câini și pisici, de care are grijă. Pe plan muzical, Ruby a lansat recent piesa “Viciu între vicii”, sub egida casei de discuri Cat Music, fiind o colaborare cu Alex Velea.

Urmăriți Impact.ro și pe