Ruby, reacție tulburătoare după moartea lui Nosfe: “Sunt în stare de șoc. Este o durere ce nu pot să cuprind în capul meu“

Badea Violeta 17.10.2022, 16:29

Anunțul tragic despre moartea lui Darius Vlad Crețan, pe numele său de scenă Nosfe, a șocat pe toată lumea. Fanii și colegii săi de breaslă deplâng pierderea sa. De curând, Ruby și-a găsit puterea și a vorbit despre dispariția rappperului. Cei doi s-au înțeles foarte bine și au colaborat la piesa „Condimente”.

Ce spune Ruby despre moartea lui Nosfe

Nosfe a murit duminică, 16 octombrie, în jurul orei 3:26, la vârsta de doar 37 de ani. Vestea a picat ca un trăsnet pentru artiștii din țara noastră. Nume sonore din industria muzicală românească și-au exprimat regretele cu privire la decesul lui Nosfe.

Profund îndurerată de vestea tristă este și Ruby, mai ales că ea a și avut o colaborare de succes cu regretatul rapper. Cântăreței nu-i vine să creadă că Nosfe nu mai este în viață, mai ales că artistul era foarte tânăr și avea multe planuri de viitor.

,,Ne-a afectat și ne-a rănit pe toți colegii de breaslă, pe mine cu precădere. Sunt în stare de șoc încă de ieri, nu îmi vine să cred, îmi tot trece prin cap și mi se pare o situație imposibilă, nu e ceva la care să te aștepți, mai ales când e vorba de un băiat tânăr care niciodată nu s-a arătat că ar fi fost afectat de ceva sau că ar fi avut vreo problemă. Nosfe a fost mereu un om cu zâmbetul pe buze, pozitiv, muncitor, dedicat, este unul dintre cele mai generoase suflete pe care le-am cunoscut în toată lumea asta.

Este foarte regretat. E dureros că a lăsat în urmă o familie tânără, pe Mădă, o fetiță. Era o familie foarte unită, este o pierdere extraordinar de mare pentru toată familia. E o durere pe care nu pot să o cuprind în capul meu, cea pe care o poartă familia lui. Îmi pare rău că nu e ceva care le-ar putea alina durerea”, a declarat Ruby pentru Playtech.ro.

Citește și Adevărul despre cauza morții lui Nosfe: „Respectați-ne liniștea. Nu mai răspândiți informații false”!

Ruby si Nosfe
Ruby si Nosfe

Mesajul transmis de Speak, după moartea lui Nosfe

După pierderea lui Nosfe, mulți artiști și-au exprimat regretele cu privire la moartea rapperului. Unul dintre ei a fost Speak. Acesta a scris un mesaj emoționant pe o rețea socială.

„Unul dintre cei mai talentați și muncitori oameni pe care eu i-am cunoscut și cu care am lucrat…a plecat…Toate gândurile bune către familie!

Nu mi vine să cred…NU POT! Condoleanțe familiei și prietenilor! ? Odihnește te în pace bro că aici vei rămâne nemuritor!”, a transmis cântărețul.

Citește și Când va fi înmormântat Nosfe. Unde pot merge fanii artistului pentru a-și lua rămas-bun!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...