Un senator s-a autosuspendat din funcție după ce a apărut într-o filmare controversată. Modul inedit în care politicianul și-a recunoscut fapta

Ana Anitoiu 12.10.2022, 17:11

Un senator s-a autosuspendat din USR după ce a apărut într-o filmare controversată. Politicianul și-a recunoscut fapta într-un mod inedit, pe rețeaua socială Facebook, spunând că își regretă reacția necontrolată pe care a avut-o.

Cum și-a recunoscut fapta senatorul

Mai exact, senatorul USR Virgil Marius Bob a anunțat că se autosuspendă din partid, după ce a fost filmat de o cameră de supraveghere în timp ce a lovit un inspector bancar cu un telefon mobil în cap, în timpul unei petreceri. Cel din urmă a ajuns la spital cu capul spart.

Senatorul și-a recunoscut fapta într-un mesaj pe care l-a publicat pe pagina sa de Facebook. Politicianul a dat și like la propria postare, în care a anunțat că regretă ce a făcut și că va colabora cu poliția.

„Am avut în weekend o altercație cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat și am avut o reacție nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercație și voi colabora cu poliția pentru stabilirea circumstanțelor incidentului.

Există mai mulți martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare. Regret ce s-a întâmplat și am decis să mă autosuspend din partid”, a scris Virgil Marius Bob, pe Facebook.

Un senator s-a autosuspendat din functie dupa ce a aparut intr-o filmare controversata
Senatorul, violent la un eveniment privat

Plângere penală în urma incidentului

Inspectorul bancar care a fost lovit de Virgil Marius Bob a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, care și-a declinat competența către Parchetul General, pentru că este vorba despre un senator.

„Este absolut inacceptabilă violența, în absolut orice context, și trebuie să fim fermi asupra acestui lucru. Mă bucur că colegul nostru s-a autosuspendat.

Urmează să discutăm acest caz și în forurile statutare ale partidului și să vedem cum procedăm mai departe, dar răspunsul nostru este ferm. Înțeleg că a avut o altercație cu domnul respectiv, dar asta nu scuză absolut în niciun fel violența”, a spus deputatul USR Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei.

Senatorul USR de Sălaj Virgil Marius Bob este cunoscut pentru participarea sa la o ediție a emisiunii „X Factor” de la Antena 1, unde a cântat o melodie, „Nu mai beau”, la chitară și cu vocea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...