EXCLUSIV

Cum este viața lui Andrei Leonte la 10 ani după ce a câștigat X Factor: „A făcut ea toată munca, pentru că eu eram sălbatic”. EXCLUSIV

Andreea Archip 09.07.2022, 11:00

Andrei Leonte, primul câștigător X Factor, trăiește din muzică, dar are și colaborări în publicitate și producție de film. Pe plan personal este fericit, artistul fiind implicat într-o relație cu o tânără din echipa lui Răzvan Exarhu de la Morning Glory.

Cum arată viața lui Andrei Leonte la 10 ani de la mare premiu X Factor

Andrei Leonte continuă să facă muzică, dar își dorește să pătrundă și în lumea filmului.

„Cânt în continuare, dar m-am apucat și de alte lucruri, termin acum un master la UNATC – Producție de film, lucrez într-o agenție de publicitate ca part time copywritter. Ieri am fost, pentru prima oară, la un casting. A fost prima dată când am dat probă, echipa a fost super drăguță, a avut răbdare cu mine și mi-a explicat acolo ce greșesc. Am lucrat la filme de școală și acum lucrez cu profesoara mea, cu Gabi Suciu, m-a luat așa sub aripa ei și lucrăm la noul film al Andreei Borțun, care se filmează anul viitor.

M-a mai luat la încă un film, care se filmează în toamnă. Cred că mă voi ocupa de locații. M-am apucat de producție, chiar dacă până acum am făcut mai mult publicitate, ca să învăț. Dacă nu îmi oferă nimeni șansa să fiu în fața camerelor, măcar să învăț ce se întâmplă în camerele lor. Eu sunt lăutar și cânt la evenimente private, cânt la nunți coveruri. Pentru nivelul meu e super ok”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Andrei Leonte, câștigător primei ediții a concursului X Factor de la Antena 1.

Cum este viața lui Andrei Leonte la 10 ani după ce a câștigat X Factor
Andrei Leonte, alături de partenera sa

Iubita a făcut primul pas în relație

La inaugurarea unui restaurant din zona de nord a Capitalei, Andrei a venit însoțit de iubita lui, Laura Popa. Îndrăgostiții au sărbătorit recent primul an de când sunt împreună. Deocamdată nu își fac planuri, se simt bine și nu vor să forțeze lucrurile. Cea care a făcut primul pas în relație a fost Laura. Totul a pornit de la o interacțiune în scop profesional, după care au început să descopere că au mai multe puncte în comun.

„E iubita mea, ieri am împlinit un an de când suntem împreună. Nu știa cine sunt. Ea lucrează la matinal cu Răzvan Exarhu la Morning Glory și, la un moment dat, mi-a cerut niște vox-uri în pandemie, pentru că nu mai putea să iasă pe stradă pentru vox-uri. I-am trimis, am început să mai vorbim și anul trecut am ieșit, dar a făcut ea toată munca, pentru că eu eram sălbatic. Dacă nu era ea, nu cred că eram aici. Povestea noastră a început în online, eram prieteni pe Facebook și pe Instagram”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Andrei Leonte.

Laura este și ea mondenă, acceptând cu bucurie să îl însoțească pe iubitul ei la diverse evenimente mondene. Zilele trecute, îndrăgostiții au vizionat în avanpremieră filmul Thor: Love and Thunder.

Urmăriți Impact.ro și pe