Fotografia cu care Andreea Raicu și-a pus fanii pe jar. Detaliul care le-a atras atenția imediat. Foto

Badea Violeta 02.10.2022, 10:30

Andreea Raicu este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine din showbizul autohton. Ajunsă la 45 de ani, fosta prezentatoare de televiziune se poate lăuda cu un trup perfect, pe care nu se sfieşte să îl arate de fiecare dată când are ocazia. Frumoasa șatenă a devenit un adevărat exemplu pentru femeile care își doresc să arate bine, lucru care se poate observa și pe Instagram. Acolo, fanii îi urmăresc fiecare mișcare și îi cer sfaturi vedetei. De data aceasta însă, Andreea Raicu și-a surprins urmăritorii cu o fotografie incendiară!

Imaginea cu care Andreea Raicu a încins internetul

Andreea Raicu a publicat, în urmă cu puțin timp, pe pe pagina ei oficială de Instagram o fotografie care demonstrează, dacă mai era necesar, cât de bine arată la cei 45 de ani ai săi.

Frumoasa șatenă apare goală, într-o cadă de baie, lucru care le-a aprins imaginația fanilor săi. Vedeta este recunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care-l duce, dar şi pentru silueta de invidiat pe care o afișează.

Fotografia publicată de Andreea Raicu a fost intens comentată de fani, care au apreciat felul în care arată. Imaginea a adunat aproape 3.000 de inimioare și comentarii.

„Andreea, ești mereu o sursa de inspirație! Abia aștept sa îți vizitez noul magazin! ❤️

Minunată!

Frumusețe la superlativ!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de fosta prezentatoare TV.

Citește și Cu cine a fost surprinsă Andreea Raicu la cumpărături. Bărbatul a însoţit-o peste tot, nu a pierdut-o din vedere nicio secundă FOTO EXCLUSIV!

Andreea Raicu, reclama la gel de dus
Andreea Raicu, reclama la gel de dus

Ce au remarcat fanii vedetei în imaginea de mii de like-uri

Așa cum am precizat și mai sus, Andreea Raicu a primit o mulțime de aprecieri din partea fanilor. Cei mai mulți au complimentat-o, însă au fost câțiva care au criticat-o pe șatenă.

Aceștia au acuzat-o pe Andreea Raicu că promovează produse pe care nu le folosește. În imagine, vedeta face reclamă unei mărci cunoscute de de geluri de duş.

„Reclamă plătită! Dă-mi voie să mă îndoiesc că tu te speli cu Dove.

Problema când faci reclame plătite e că dacă nu alegi înțelept produsul nu e credibil. Foarte greu să cred că A. Raicu se spală cu Dove. Chiar imposibil de crezut

Don’t wanna be a hater, da’ lângă borcanele alea fancy de săruri de baie vine mizeria aia de dove plină de parfumuri și chimicale? Mmnope.”, au comentat câțiva internauți.

Citește și Motivul pentru care Andreea Raicu s-a despărțit de un iubit în seara de Crăciun. De ce îi propusese bărbatul să fie acasă la ora 24.00!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...