FOTO EXCLUSIV

Cu cine a fost surprinsă Andreea Raicu la cumpărături. Bărbatul a însoţit-o peste tot, nu a pierdut-o din vedere nicio secundă FOTO EXCLUSIV

Badea Violeta 11.05.2022, 15:51

Andreea Raicu este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. A devenit cunoscută publicului larg după ce a prezentat emisiuni importante de divertisment ca „Big Brother” sau „Megastar”. Frumoasa șatenă atarge atenția cu orice apariție. De curând, aceasta a fost fotografiată la cumpărături. Doar că nu era singură, ci în compania unui bărbat misterior. Iată imaginile surprinse de fotoreporterii Impact.ro!

Bărbatul cu care a fost surprinsă Andreea Raicu, la cumpărături

Andreea Raicu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Frumoasa șatenă, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai populare vedete din România.

Deși s-a retras de pe micile ecrane încă din anul 2014, aceasta continuă să aibă o mulțime de fani pe rețelele sociale, acolo unde îi sfătuiește pe internauți să urmeze un stil de viață sănătos.

Nu doar admiratorii o urmăresc la fiecare pas pe Andreea Raicu, ci și fotoreporterii Impact.ro. Astfel că, vedeta a fost surprinsă la cumpărături într-un centru comercial din Capitală.

Probabil și din cauza războiului care se poartă la granițele țării noastre, fosta prezentatoare TV și-a adaptat ținuta la situație şi a ales să poarte în picioare bocanci militari. Mai mult, vedeta și-a angajat chiar şi bodyguard, bărbatul cu pricina însoţind-o pe șatenă şi pe prietena ei la o sesiune de shopping.

Extrem de atent, acesta s-a ocupat de împingerea căruciorului de cumpărături şi a condus maşina fostei iubite a lui Cristi Chivu, Victor Hănescu și Tudor Chirilă.

Așa cum se observă și din imagini, Andreea Raicu s-a urcat pe bancheta din spate a autoturismului în timp ce bodyguardul a trecut la volan, semn că ține loc și de șofer.

Andreea Raicu, surprinsa in compania unui barbat
Andreea Raicu, surprinsa in compania unui barbat

Andreea Raicu, în adolescența ei, nu se considera frumoasă

Andreea Raicu a avut relații cu mai mulți bărbați celebri din showbiz. Toți românii și-o amintesc ca pe un model de modă și o prezentatoare TV de succes. Deși pare greu de crezut, superba șatenă a fost nesigură pe ea și pe aspectul său fizic.

‘„Dacă eşti crescut cu ideea perfecţiunii şi-ţi creezi nişte repere ale frumuseţii care n-au nicio legătură cu realitatea, vrei să atingi ceva ce nu există. La vremea respectivă, doar revistele lucrau cu photoshop, nu toată lumea avea acces la asta.

Eu, evident, mă uitam la modelele de pe copertă şi mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi, şoldurile mele nu sunt la fel de subţiri ca ale lui Naomi Campbell.

Îmi creasem un standard de frumuseţe şi trebuia să mă raportez la el. Cel puţin la pubertate, când se produc tot felul de transformări, chiar nu consideram că sunt frumoasă deloc”, a dezvăluit Andreea Raicu pentru okmagazine.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe