Motivul pentru care Andreea Raicu s-a despărțit de un iubit în seara de Crăciun. De ce îi propusese bărbatul să fie acasă la ora 24.00

Ioana Bucur 06.09.2022, 18:10
Motivul pentru care Andreea Raicu s-a despărțit de un iubit în seara de Crăciun. De ce îi propusese bărbatul să fie acasă la ora 24.00

A învățat să se iubească, știe ce vrea de la o relație și de la un partener și nu ezită să ia decizii drastice, fără să mai amâne inevitabilul. Andreea Raicu a dezvăluit de ce s-a despărțit de un iubit chiar în seara de Crăciun. Bărbatul insista să ajungă acasă înainte de miezul nopții, iar motivul s-a lăsat cu finalul unei povești de dragoste.

De ce s-a despărțit Andreea Raicu de un iubit în seara de Crăciun

Este una dintre cele mai frumoase femeie din România, dar și una dintre cele mai discrete. Dacă, într-o perioadă, viața sa amoroasă ținea primele pagini ale publicațiilor de scandal, în ultimii ani, Andreea Raicu a ales să își trăiască relațiile departe de ochii străinilor.

Invitată recent la noua emisiune prezentată de Teo Trandafir la Kanal D, vedeta a făcut o dezvăluire neașteptată, vorbind despre momentul în care a pus punct unei povești de dragoste.

Andreea Raicu s-a despărțit de un iubit chiar în seara de Crăciun. Cei doi se bucurau de momente frumoase acasă la niște prieteni. Deodată, bărbatul i-a amintit că trebuie să plece înainte de miezul nopții.

„Mi se pare o lipsă de respect. Am avut un iubit în urmă cu foarte mulți ani care se juca un joc World of Warcraft și în noaptea de Crăciun eram la niște prieteni, era o petrecere foarte frumoasă și îmi spune că trebuie să mergem acasă”, a povestit vedeta, la emisiunea lui Teo Trandafir.

Motivul pentru care Andreea Raicu s-a despărțit de un iubit în seara de Crăciun. De ce îi propusese bărbatul să fie acasă la ora 24.00
Andreea Raicu

„Mai bine ne bucurăm de viață”

Neînțelegând de ce era așa grăbit, vedeta a cerut explicații. După ce a auzit ce a avut de spus iubitul ei, Andreea a decis să se despartă de el pe loc.

„De ce acum? Şi spune: la 12:00 am un raid. Ne-am despărțit în noaptea aia. Aceste raiduri erau de foarte mult timp. Am înțeles așa, dar când ne întâlnim cu toată lumea și din alte țări și luptăm… Mi se părea că la 20 si ceva de ani încă să ne mai luptăm… mai bine ne bucurăm de viață”, a încheiat ea.

Având în vedere că nu este căsătorită, unii sunt tentați să spună că Andreea Raicu nu a avut noroc în dragoste până acum. O teorie pe care a negat-o cu vehemență, explicând că a avut multe lucruri de învățat din fiecare relație.

„Faptul că eu nu sunt măritată în acest moment, înseamnă că am avut doar relații eșuate? Nu, am avut niște relații care m-au învățat niște lucruri excepționale și care m-au învățat să mă înțeleg, să mă vindec de toate rănile mele, pentru că nu poți să te vindeci citind cărți, acum să fim serioși, le citim, le înțelegem la nivel cognitiv și le asimilăm doar în experiențe”, a spus Andreea Raicu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...