INTERVIU

Oana Roman trăiește pe picior mare. Din ce câștigă bani acum. „Nu mai fac reality show-uri”. EXCLUSIV

Andreea Archip 28.08.2022, 13:28

Oana Roman a fost dorită în multe reality -show-uri care încep în toamnă la Pro TV sau Antena 1, însă vedeta nu a mai bătut palma cu niciun post TV. Preocupată de familie, afacerea online cu haine și campanii plătite pentru diverse produse, fiica lui Petre Roman și-a schimbat radical prioritățile. În interviul acordat exclusiv pentru Impact.ro, am vorbit cu Oana despre proiectele profesionale, dar și despre viața de familie.

„Suntem bine, după aceea iar nu mai suntem bine”

  • Oana, ce proiecte ai pentru toamnă?

Încă nu le-am definitivat pe toate, deocamdată primul pas este că începe Iza școala și trebuie să o pregătesc, este în clasa a doua. A crescut, a trecut timpul foarte repede.

Am campaniile mele, duminică plec să fac poze, să filmez pentru o nouă colecție pentru site, o să mergem la Sinaia. O să fac niște poze și video și pentru site și pentru campaniile mele pentru care am contracte și care sunt pe perioade lungi și atunci trebuie să îmi fac poze, reels-uri, diverse și o să continui în toamnă cu chestia asta.

Am câteva contracte destul de bune, sper să mai vină și altele, dar trebuie să mi le pregătesc așa încet încet.

  • Apelezi la profesioniști pentru pregătirea materialelor?

Da, am niște prieteni – ea e fotograf și el filmează – dar de multe ori în weekend nu pot să fac cu ei materialele, pentru că au nunți, botezuri și atunci fac în timpul săptămânii. Când au ei liber în weekend, atunci ne vedem în weekend, e în funcție și de programul lor cumva.

  • Merg cu tine la munte și Marius cu Iza?

Da, plecăm toți, profităm un pic. Nu fac poze nonstop, m-am învățat și mă mișc destul de repede.

  • Înțeleg că tu și Marius sunteți acum într-o perioadă bună?

Da, la noi așa e, suntem bine, după aceea iar nu mai sunem bine, după aceea iar suntem bine, când sus când jos, las lucrurile să meargă așa de la sine și vom vedea.

  • Vă mai reînnoiți jurămintele?

Am vrut să fac o petrecere și m-am lăsat păgubașă, pentru că nu mai am chef să stau să organizez. Până la urmă se bucură mai mult ceilalți decât mine și am renunțat complet pentru că nu am chef să organizez niciun party.

  • Acum sunteți divorțați în acte. Aveți de gând să semnați altele și să fiți din nou soț și soție?

Nu, actele oricum nu schimbă lucrurile cu nimic. Eu oricum păstrasem și numele meu.

Oana Roman trăiește pe picior mare. Din ce câștigă bani acum. „Nu mai fac reality show-uri”. EXCLUSIV

„Nu vreau să mai fac reality show deloc. Am o vârstă, nu mai, gata!”

  • Despre proiecte TV ce poți să îmi spui? Există?

Deocamdată nu, dar nici nu pot să zic că îmi arde buza, adică sunt foarte bine așa cum sunt. Online-ul e foarte ok pentru mine, noi avem și site-ul magazinului nostru de haine de care trebuie să avem grijă, acum de exemplu fac și pentru site poze, magazin fizic nu avem.

Deocamdată nu am niciun proiect în televiziune, dar am refuzat multe. Am refuzat reality-show-uri, de exemplu, nu mai vreau să mai fac niciun reality show pentru că am obosit.

Am refuzat toate reality-show-urile: Sunt celebru, scoate-mă de aici, Asia Express, Nea Mărin, Splash am refuzat mai de mult, le-am zis să nu mă mai cheme, nu mai vreau.

Nu vreau să mai fac reality show deloc. Am o vârstă, nu mai, gata!

Pur și simplu nu mă mai regăsesc în asta. Cel puțin astea de plecat sub nicio formă.

Despre familie așa aș face.

Am devenit mult mai selectivă, am început să refuz și podcasturi mai nou, nu mai vreau, am perioade așa, nu sunt în modul care trebuie acum pentru asta.

În rest o să fac eu niște chestii în online, care oricum are acum o audiență foarte mare și cumva la mine e mai interesant când povestesc eu decât dacă îi pun pe alții să povestească. Atunci probabil că o să fac așa ca niște video-uri mai lungi în care o să am niște dicuții.

  • Mama ta ce face? Cum se mai simte?

Mama e mai bine, cât de bine poate fi în condițiile date. A trebuit să schimbăm un pic lucrurile după ce am externat-o, e o perioadă în care trebuie să se recupereze după căzătura aia groaznică pe care a avut-o și a trebuit să luăm o infirmieră în plus, de fapt două care să facă cu rândul, să stea permanent cu ea. Alte costuri, da. Am fost azi la ea, era foarte bine, se uita la televizor, făcuse baie , era ok, coborâse la masă, încet încet își revine.

Urmăriți Impact.ro și pe