EXCLUSIV

Cum își începe fiecare zi Șerban Pavlu. Fața neștiută a unuia dintre cei mai în vogă actori români

Andreea Archip 03.08.2022, 20:34

Șerban Pavlu este unul dintre cei mai apreciați actori din România, iar acasă este un părinte adorat de cei doi copii: Natalia ( 10 ani) și Nicolae (7 ani). Actorul recunoaște că soția lui, Oana Matei, fostă avocată, dar și producător de film, este cea care petrece cel mai mult timp cu ei. Amândoi finanțează activitățile extrașcolare ale puștilor. Mai mult, aceștia recurg la diverse metode pentru a obține ceea ce își doresc, după cum a declarat actorul pentru impact.ro.

Șerban Pavlu, despre metodele de șantaj ale copiilor

Șerban Pavlu s-a prins de șiretlicurile la care apelează cei doi copii ai săi pentru a obține tot ce vor și le face jocul de multe ori, fiind conștient că i-au prins punctul slab.

“Eu sunt genul care încerc să mai pun niște limite, sunt și niște copii care au nevoie de limite, pentru că sunt extrem de voluntari și extrem de expansivi și mi se pare că trebuie să ai și niște limite. Apelează constant la șantaje. Cedez, de obicei eu pierd. Există un procedeu și aici mă fac vinovat, dau din casă cum se spune.

Natalia, fiica mea, practică procedeul numit fățuca. Fățuca este o fățucă rugătoare și acum câțiva ani am avut proasta inspirație să-i spun: Ce vii cu fățuca asta la mine să te las? Acum zice: Tati, fățuca! Nici nu mai face, spune doar! E fățuca! Și tu trebuie să cedezi pentru că a făcut fățuca. De șmecherie se fac vinovați din plin și unul și celălalt”, a povestit actorul, pentru Impact.ro, din culisele vieții de familie.

Șerban Pavlu: „Dimineață încep niște urlete, niște țipete”

Șerban Pavlu este comisarul Costoiu în serialul „Clanul”, care va începe din toamnă la Pro TV. Filmările de noapte la acest proiect sunt adevărate provocări pentru el. Și nu pe platourile de filmare întâmpină probleme, ci acasă, unde nu își poate încărca bateriile, în ciuda promisiunilor pe care i le fac Natalia și Nicolae.

„Am avut filmări de noapte și îi rog frumos: Mâine trebuie să dorm niște ore, pentru că vin de dimineață acasă. Vă rog frumos să faceți liniște dimineață, pentru că trebuie să dorm până la 12.00 măcar.  Și dimineață încep niște urlete, niște țipete”, ne-a spus el despre provocările pe care le întâmpină acasă.

Cum își începe fiecare zi Șerban Pavlu. Fața neștiută a unuia dintre cei mai în vogă actori români
Serban Pavlu si fiica lui

Șerban Pavlu: „Nu e vorba doar de bani, e vorba și de timp”

Actorul și soția lui s-au preocupat ca Natalia și Nicolae să facă sport, să învețe limbi străine, pentru a descoperi ce le place să facă.

„Suntem lansați într-o serie nesfârșită de activități, pe care trebuie să le susținem financiar și mă întreb și eu unde o să ducă chestia asta, implicarea tot mai mică a statului în educația celor mici. Părinții își asumă meditații la engleză, la franceză, să facă un instrument, Natalia face pian, merg amândoi la fotbal și joacă împreună.

Merg la bazin, toate absolut toate sunt susținute financiar de părinți. Nu mai există o modalitate decentă prin care tu poți pune copilule să facă sport sau sporturi, de ce nu, să facă un instrument, să facă pictură, modelaj, existau cercurile astea chiar pentru niște copii de vârsta asta, eu nu vorbesc de copii de 16 ani.

Toate aceste acțiuni și activități le susținem și nu e vorba doar de bani, e vorba și de timp, de timpul mamei 99 % din cazuri, pentru că eu sunt plecat.  E o treabă care, ca să revin la bani, ne costă, ne costă timpul alocat. Încercăm să facem oameni din ei, cum se spune!”, a conchis Șerban Pavlu.

Urmăriți Impact.ro și pe