Pictorial de senzație cu Monica Bârlădeanu şi Şerban Pavlu. De ce au pozat în rolul de Mr. & Mrs Smith

Andreea Bisinicu 26.11.2020, 16:15
Pictorial de senzație cu Monica Bârlădeanu şi Şerban Pavlu. De ce au pozat în rolul de Mr. & Mrs Smith

Pictorial de senzație cu Monica Bârlădeanu şi Şerban Pavlu. De ce au pozat în rolul de Mr. & Mrs Smith. Cum arată cei doi actori în postura personajelor sale preferate.

De ce au pozat în Monica Bârlădeanu şi Şerban Pavlu rolul de Mr. & Mrs Smith

Monica Bârlădeanu și Șerban Pavlu sunt doi dintre cei mai apreciați actori ai generației lor. Cei doi artiști au acceptat provocarea celor de la OK! Magazine de a realiza o ședință foto în care să intre în pielea domnului și doamnei Smith, personajele jucate de Angelina Jolie și Brad Pitt în filmul celebru din 2004. Provocarea a fost lansată cu prilejul lansării modelului Samsung Galaxy Z Fold2. Cei doi actori au vorbit, în interviu, despre cât de dependenți sunt de tehnologie și au depănat amintiri frumoase din studenție.

Frumoasa actriță din „Vlad” ar putea oricând să concureze cu Angelina Jolie. Cu părul negru ca abanosul, ochii pătrunzători și buzele pline, Monica Bârlădeanu arată splendid într-o rochie neagră conică, perfectă pentru a-i pune în evidență formele de clepsidră. Șerban Pavlu nu se lasă nici el mai prejos. Deși nu este blond cu ochii deschiși precum Brad Pitt, actorul din „Umbre” dă viață costumului pe care îl poartă. Fostul partener al lui Mihai Bendeac de la „În puii mei” a spus nu se simte dependent de tehnologie, dar petrece o bună bucată din zi pe internet pentru a ține legătura cu persoanele dragi.

„Nu mă simt dominat de tehnologie şi de lumea virtuală, dar mediul online a devenit parte din viaţa mea. Petrec mult timp pe telefon şi, de cele mai multe ori e singura cale prin care pot avea acces la persoane cu care nu mă pot vedea foarte des fizic. Petrec timp pe reţelele sociale, există o anumită bulă de prieteni care mă interesează şi de la care aflu lucruri noi şi utile. Îmi place să cred în partea bună a tehnologiei, care ne oferă o interconectare fără precedent.”, a declarat Pavlu pentru okmagazine.ro

De ce au pozat Monica Barladeanu si Serban Pavlu ca Mr si Mrs Smith
De ce au pozat Monica Barladeanu si Serban Pavlu ca Mr si Mrs Smith

„Mi se părea cea mai mare șmecherie din Univers!”

Șerban Pavlu își amintește cum și-a procurat primul telefon mobil pe vremea când își tocea coatele pe băncile facultății. Monica Bârlădeanu a povestit că și ea a avut primul ei telefon tot în studenție. Pe atunci, spunea ea, celularul i se părea „cea mai smecherie din Univers”. În prezent, frumoasa actriță este foarte activă pe social media și se găsește zilnic cu telefonul mobil în mână, postând fotografii și mesaje pe Instagram, pentru a-și ține fanii la curent cu rutina ei zilnică.

„La început mi se părea că telefonul mobil era cea mai mare şmecherie din univers. Eram în primul an de facultate şi mi se părea că era cel mai de preţ obiect pe care îl deţineam pe această lume. Însă nu aveam preferinţe, căci nu eram aşa conectată, nu ştiam care era plaja de oferte. Vorbim de anii ‘90 şi începutul anilor 2000. Ulterior, când am început să lucrez în televiziune şi când eram mult mai conectată, voiam să fie cu clăpiţă, retractabil, cu nu ştiu ce funcţii, cât mai mic şi mai practic. Mai târziu a devenit o alegere şi în funcţie de model, şi în funcţie de felul în care mă face să mă simt.”, a declarat frumoasa brunetă pentru okmagazine.ro

Sursa Foto – OK! Magazine

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI