Cum au reacționat fiicele Laurei Cosoi la prima întâlnire cu mezina familiei. Vedeta, mărturisiri emoționante din intimitate

Badea Violeta 05.07.2022, 15:50

Laura Cosoi a devenit mamă, la sfârşitul lunii iunie. Vedeta a adus pe lume cea de-a treia fetiță și este în culmea fericirii. Actrița a ajuns acasă cu micuța Lara și recunoaște că a avut mari emoții, deoarece nu știa cum vor reacționa celelalte două fetiţe ale sale. Iată cum a fost întâminată mezina familiei. Frumoasa blondină a făcut mărturisiri emoționante!

Cum au întâmpinat-o fiicele Laurei Cosoi pe surioara lor

Laura Cosoi se bucură de o familie numeroasă cu trei fetițe minunate. În urmă cu circa două săptămâni, mai exact pe data de 23 iunie, superba actriță a adus-o pe lume pe micuța Lara.

Între timp, vedeta a ajuns acasa cu cea de-a treia fetiță a sa și se bucură de clipe speciale împreună. De curând, fosta iubită a lui Smiley a povestit cum au întâmpinat-o Rita și Vera pe surioara lor.

„S-au bucurat (n.r. fiicele sale mai mari), a fost frumoasă primirea. Noi suntem acasă și duminica mergem la biserică. Profităm, mai facem plimbări, mai ieșim cu fetele.

Așa suntem obișnuiți de mici (n.r. să meargă în fiecare duminică la biserică). Și eu am fost la fel. Este o tradiție de la bunici, de când eram eu mică. Este un mod de viață”, a declarat Laura Cosoi, citată de EGO.ro.

Laura Cosoi si fiicele sale
Laura Cosoi si fiicele sale

Laura Cosoi a oferit primele detalii despre botezul micuţei Lara

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean s-au gândit deja unde vor organiza botezul fetiței. Marele eveniment, după cum au hotărât cei doi părinti va avea loc în Maramureș. Tot acolo au fost creștinate și celelalte două fetițe ale cuplului.

„Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste.

Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, a precizat proaspăta mămică.

„Sunt într-o formă foarte bună”

Frumoasa mămică a povestit, de asemenea, pentru aceeași sursă cum se simte după naştere. Din fericire, vedeta se simte perfect, astfel că și-a reluat viața rapid.

„Extraordinar de bine mă simt, sunt într-o formă foarte bună în sensul că a fost ușor. Mi-am revenit repede după naștere. La o oră după ce am născut mi-am reluat viața.

A fost foarte rapid, nu am avut niciun fel de repercusiuni. Doar contracții am avut pentru că alăptam. Ele sunt destul de dureroase, la fel ca cele de travaliu, rămân câteva zile după ce naști și când alăptezi. Dar acestea au fost de fiecare dată”, a mai adăugat Laura Cosoi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...