Cum se comporta, de fapt, Laura Cosoi cu Smiley. Adevărul a ieșit la iveală după mulți ani

Andra Daoud 10.06.2022, 16:26

Laura Cosoi are o căsnicie fericită alături de Cosmin Curticăpean și urmează să devină părinți pentru a treia oară. Cu puțin timp înainte de a naște cea de-a treia fetiță, vedeta a făcut dezvăluiri despre familia ei, despre relația de cuplu, dar și despre iubirile din trecut. Ce a spus actrița despre bărbații din viața ei, de dinainte de a-l cunoaște pe soțul său.

Laura Cosoi a vorbit despre fostele iubiri

Laura Cosoi și-a găsit jumătatea în urmă cu câțiva ani, iar în 2015 i-a spus „Da” lui Cosmin Curticăpean, cel pe care acum îl consideră bărbatul ideal pentru ea. Actrița și soțul ei urmează să devină părinți pentru a treia oară și, cu puțin timp înainte de a-și cunoaște cea de-a treia fetiță, Laura a vorbit despre bărbatul care i-a devenit soț, dar și despre cum era ea în relații înainte de a-l cunoaște.

De departe cea mai cunoscută relație a Laurei Cosoi a fost cea cu Smiley. Cei doi au format un cuplu timp de 5 ani, iar vestea că s-au despărțit i-a lăsat pe fanii lor cu multe semne de întrebare. La 10 ani de când și-au spus „adio”, Laura a vorbit despre cum era ea în relații înainte să îl cunoască pe Cosmin și a lăsat să se înțeleagă, printre rânduri, că vorbește și despre perioada în care forma un cuplu cu Smiley.

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați.”, a povestit Laura Cosoi, în podcastul lui Mihai Morar.

Laura Cosoi a facut dezvaluiri despre fostele iubiri. Cum era, de fapt, in relatia cu Smiley
Laura Cosoi, sotul ei si cele doua fetite ale lor

„Am devenit femeie abia când am fost lângă el”

Laura Cosoi a mai spus, în cadrul aceleiași apariții, că s-a simțit cu adevărat femeie abia după ce l-a cunoscut pe actualul ei soț. El a fost cel care i-a schimbat complet percepția despre viață și a făcut-o să se raporteze altfel la ea, la ideea de familie și la copii. Vedeta a mai declarat că nu își imagina niciodată că va fi o mamă atât de dedicată și că va avea trei copii alături de bărbatul care a cucerit-o definitiv.

„Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa.”, a mai spus Laura Cosoi.

Actrița care a devenit cunoscută grație serialului „La Bloc” de la Pro TV și soțul ei au împreună două fetițe, pe Rita și pe Vera și în curând urmează să se nască și cea de-a treia. Laura Cosoi nu a dezvăluit încă numele pe care l-a ales pentru cea de-a treia fiică a sa, dar a spus că își propune să nască tot natural, având deja experiență de la primele două fetițe.

 

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe