Iulia Vântur, despre publicul din India. Motivul pentru care a fost greu acceptată în ţara lui Salman Khan (Exclusiv)

Ana Anitoiu 10.06.2022, 00:00

Iulia Vântur a vorbit despre publicul din India, acolo unde s-a stabilit de ani buni. Vedeta a dezvăluit care este motivul pentru care a fost greu acceptată în ţara actorului Salman Khan, de care s-a îndrăgostit. Artitei nu i-a fost ușor acolo chiar de la început.

Motivul pentru care Iulia Vântur a cucerit mai greu publicul din India

Dacă în România avea deja numeroși fani, atunci când a ajuns în India, Iulia Vântur a luat-o de la capăt și a durat ceva timp până când a reușit să cucerească publicul de acolo, diferit față de cel din țară, cu o altă limbă și o altă cultură.

„Cum să mă simt? Foarte bine, pentru că multă vreme poate că publicul nu a fost foarte deschis către cineva din afara țării care cântă în limba hindi. Probabil că munca de atâția ani de zile și efortul pe care l-am făcut cumva au fost răsplătite și am fost acceptată până la urmă de publicul din India”, a spus Iulia Vântur în exclusivitate pentru Playtech-Impact.ro.

Iulia Vantur, despre publicul din India
Iulia Vantur

Iulia Vântur „se încarcă” din România

Vedeta a mai povestit că își extrage energia din țara ei și că de fiecare dată când se întoarce din România în India, oamenii de acolo îi spun că îi strălucește frumos fața și că se vede că este fericită și s-a „încărcat”.

Iulia Vântur nu uită faptul că în România a devenit cine este. Ea a explicat că românii și indienii se aseamănă din multe puncte de vedere. Vedeta a dat drept exemplu legătura specială pe care indienii o au cu familia, la fel ca românii, dar a precizat că a lor este mult mai puternică și că obișnuiesc să îi dedice mai mult timp.

„Mi se pare foarte frumos și mi-ar fi plăcut să se întâmple și la noi așa, dar știi cum este. Copiii cresc, încep să muncească, pleacă în diverse colțuri ale lumii și nu mai petrec atât de mult timp cu familia. Acest lucru este foarte important pentru că îți dă stabilitate și sentimentul de apartenență, iubire, siguranță într-un fel.

În timpul pandemiei mi-am dat seama de nevoia pe care o am de a fi tot timpul în contact cu familia mea și cu țara, până la urmă. De aici îmi extrag energia. De fiecare dată când mă întorc în India mi se spune: “Ce frumos îți strălucește fața și se vede că ești fericită, te-ai încărcat!”, a mai spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur, despre ce a împiedicat-o să facă un proiect în România

Cât despre eventuale proiecte în România, Iulia Vântur a spus, pentru Playtech-Impact.ro, că a primit mai multe propuneri, dar nu a reușit să se ocupe de niciuna dintre acele opțiuni. Totuși, ea speră în continuare să încânte și pentru publicul român.

Vedeta a recunoscut că i-a părut rău de anumite proiecte pe care nu le-a putut face din cauză că avea turnee sau filmări. Iulia Vântur a spus că speră ca, la un moment dat, să se potrivească lucrurile și să facă un proiect frumos în țara ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...