De ce a refuzat Iulia Vântur să prezinte o emisiune cu Ștefan Bănică. Iubita lui Salman Khan rupe tăcerea (Exclusiv)

Andra Daoud 30.04.2022, 18:46

Iulia Vântur s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în India și pare că îi merge din plin acolo. S-a lansat pe plan muzical și se bucură de succes internațional, iar în ceea ce privește viața personală, frumoasa româncă are o relație de ceva timp cu actorul Salman Khan. Puțină lume știe că Iulia a refuzat recent să prezinte o emisiune alături de Ștefan Bănică Jr., iar acum a dezvăluit și motivul.

Emisiunea pe care Iulia Vântur a refuzat să o prezinte cu Ștefan Bănică Jr.

Iulia Vântur a renunțat la televiziune în urmă cu ceva ani, când a decis să se mute definitiv în India. Vedeta a devenit cunoscută la pupitrul știrilor de la Pro TV, însă a cochetat și cu entertainment-ul și a prezentat, ani la rând, show-ul „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Jr. După ce s-a mutat în India, Iulia s-a dedicat unei cariere muzicale și a cunoscut succesul pe plan internaținal cu melodiile pe care le-a lansat.

Nu exclude însă revenirea în televiziune, dacă ar primi o propunere pentru un proiect care să i se potrivească. Iulia Vântur a dat un interviu pentru playtech.ro, în care a declarat că este dispusă să se întoarcă în România pentru o perioadă, dacă ar primi o propunere care să o tenteze.

Recent s-a zvonit că Iulia Vântur ar fi putut prezenta „Dancing on Ice – Vis în doi”, de la Antena 1, alături de Ștefan Bănică Jr. Întrebată dacă a refuzat rolul de co-prezentatoare, Iulia a răspuns că:

În perioada respectivă eram plecată cu turneul meu muzical în Statele Unite, deci nu puteam.”

De ce a refuzat Iulia Vantur sa prezinte o emisiune cu Stefan Banica. Iubita lui Salman Khan rupe tacerea 6
Iulia Vantur si Stefan Banica Jr., in perioada in care prezentau Dansez pentru tine

Cu ce se ocupă în prezent în India

Iulia Vântur a lansat recent o melodie nouă, după care a plecat într-un turneu în America. A avut concerte în zece orașe din SUA, iar în prezent se dedică unui proiect cinematografic în care starul este chiar iubitul ei. Este producătoarea unui documentar despre Salman Khan, iar acest lucru îi ocupă majoritatea timpului.

Am avut recent un turneu muzical în zece orașe din SUA, în New York, Washington, Chicago… Deci, cânt. M-am aflat în această postură și acum trei ani, înainte de pandemie, când am cântat tot în Statele Unite, iar acum a fost primul show mare pe care l-am făcut.

Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică.

Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem. Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă.”, a mai spus vedeta.

Iulia Vântur a venit în România recent, pentru a petrece sărbătorile pascale alături de familie și prietenii apropiați. Vedeta a dezvăluit că se va întoarce în curând în India, pentru a termina de lucrat la documentarul despre Salman Khan. Recunoaște însă că i-ar plăcea să revină în televiziune, în calitate de prezentatoare, dacă se va ivi oportunitatea și dacă va fi un proiect cu care să se identifice.

Urmăriți Impact.ro și pe