Iulia Vântur a spus adevărul despre relația cu Salman Khan. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi (Exclusiv)

Ioana Bucur 04.06.2022, 08:28
Iulia Vântur a spus adevărul despre relația cu Salman Khan. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi (Exclusiv)

Iulia Vântur a făcut furori la petrecerea VIVA!, făcându-și apariția într-o ținută creată de un designer indian, un amestec între un sari tradițional al țării care a adoptat-o și rochia clasică de seară. Fosta vedetă PRO TV a oferit un interviu în exclusivitate jurnaliștilor redacției Playtech – Impact.ro. Am aflat detalii inedite despre relația cu Salman Khan.

Ce a mărturisit Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan

A dat dovadă de o doză uriașă de curaj, făcându-și bagajele și plecând din România, țara în care s-a născut și a cunoscut succesul, luând-o de la zero într-un loc nou, complet străin, în care viața pare că se trăiește în cu totul alt ritm și după reguli diferite.

Odată cu finalul pandemiei de Covid-19 și ridicarea restricțiilor de călătorie impuse în ultimii doi ani, Iulia Vântur și-a promis să revină în România de fiecare dată când are ocazia. Reporterii redacției Playtech – Impact.ro au întâlnit-o recent la petrecerea VIVA!, considerată de mulți evenimentul monden al anului. Elegantă, așa cum ne-a obișnuit mereu, vedeta a strălucit într-o ținută specială:

„E făcută în India de către un creator indian. E un mix între sari-ul indian și rochia clasică de seară, western”, a explicat Iulia Vântur, pentru playtech.ro.

Vedeta ne-a făcut și o serie de dezvăluiri despre iubitul său. Se pare că Salman Khan este un pic gelos, în limite normale, punctează Iulia Vântur: „Cred că e, în măsura în care oamenii normali sunt”.

Iulia Vantur a spus adevarul despre relatia cu Salman Khan. Ce se intampla, de fapt, intre cei doi (Exclusiv)
Iulia Vântur, la petrecerea VIVA!

„Când trăiești lângă un alt om, care are un cu totul alt bagaj, un alt mod de a fi, e nevoie de multă toleranță”

Cât despre secretul unei relații reușite, acesta ar fi, în primul rând, toleranța:

„Cred că într-o relație e nevoie în primul rând de multă toleranță. Când trăiești lângă un alt om, care are un cu totul alt bagaj, un alt mod de a fi, e nevoie de multă toleranță.

E valabil chiar și pentru oamenii care nu au crescut împreună. Și, evident, e nevoie de foarte multă dragoste”, a spus fosta vedetă PRO TV.

Iulia Vântur ne-a vorbit și despre documentarul pe care îl realizează despre Salman Khan și pentru care a luat în jur de 60 de interviuri.

„Mai am fix două interviuri de realizat. Montajul deja se întâmplă, lucrează băieții la asta. Procesul e foarte important. Creează toată povestea.

Noi ne-am făcut toată treaba, acum e totul în mâna lor. Își doresc să lanseze proiectul anul acesta.

Sunt curioasă cum o sa iasă până la final, eu am o anumită viziune în minte și sper să se împlinească.

Cred că vreo 60 de interviuri. Făceam și câte trei pe zi. La un moment dat, cred că vreo 50 de zile am făcut de dimineața până noaptea. Ești total implicat, vrei să afli povestea și te stoarce de energie.

Dar în același timp e atât de frumos, de fascinant. Am învățat atâtea lucruri despre meseria mea, despre oameni, despre cum se raportează.

Toți se raportau la el într-un alt mod, prin vizorul lui, la ceea ce reprezintă el pentru ei. E fascinant să afli povestea dintr-un unghi de 360 de grade”, ne-a mărturisit vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...