Actriţa celebră care s-a iubit cu prezentatorul Cove. A povestit totul de curând: „Mi-am făcut bagajele şi am plecat”

Badea Violeta 17.05.2022, 16:11
Actriţa celebră care s-a iubit cu prezentatorul Cove. A povestit totul de curând: „Mi-am făcut bagajele şi am plecat”

Cove, pe numele adevărat Gabriel Coveșteanu, este căsătorit cu Florentina Ene, femeia care i-a dăruit, în 2015, un băiețel pe nume Mihai Răzvan. Îndrăgitul prezentator mai are un copil, pe Bogdan Matei, din mariajul anterior cu Maria Movileanu. Puțină lume știe însă că, în trecut, actorul s-a iubit și cu o colegă de breaslă. Iată despre cine este vorba!

Cu ce actriță celebră s-a iubit Cove

Cove a devenit cunoscut publicului larg în emisiunea „Surprize, surprize”, acolo unde a fost co-prezentator. Însă, profesia sa este aceea de actor. Fostul coleg al Andreei Marin s-a făcut repede remarcat la TVR, reuşind să cucerească inimile telespectatorilor.

De altfel, acesta este un bărbat chipeș și inteligent, așa că nu e de mirare că multe femei roiau în jurul lui. În trecut, Cove s-a iubit și cu o celebră actriță de la noi din țară. Este vorba despre Ioana Ginghină. Actrița a dezvăluit totul în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Frumoasa actriță a dezvăluit că ea și Cove au format un cuplu timp de un an de zile. Cei doi s-au iubit înainte ca Ioana Ginghină să devină soția lui Alexandru Papadopol. Actrița a mărturisit că s-au înțeles foarte bine, însă ea a fost cea care a decis să se separe de prezentator.

Motivul despărțirii a fost chiar tatăl copilului ei. Ioana Ginghină s-a îndrăgostit iremediabil de Alexandru Papadopol, așa că în momentul în care fostul soț a devenit un bărbat liber, atunci actrița i-a spus lui Cove că ar fi mai bine să pună punct.

„Nu ne-am certat niciodată, a fost o înțelegere din aia 100%”, a declarat Ioana Ginghină în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”.

Ioana Ginghina si Cove
Ioana Ginghina si Cove

Cum s-a terminat povestea de iubire dintre Ioana Ginghină și Cove

Timp de un an de zile, cât a durat relaţia lor, Ioana Ginghină și Cove nu au locuit împreună, dar se vizitau destul de des. După ce s-a hotărât să încheie povestea de iubire, actrița și-a luat lucrurile din casa prezentatorului TV și i-a oferit o explicaţie scurtă.

„Era colegul meu de la teatru. (…) Relația a fost un an de zile. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el”, a mai spus Ioana Ginghină.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...