EXCLUSIV

Alexandru Papadopol și iubitul Ioanei Ginghină și-au petrecut Sărbătorile împreună. Actrița e încântată: „Nu știu de ce lumea se miră”. EXCLUSIV

Gabriela Radu 29.04.2022, 13:13

La patru ani de când au ales să pună punct mariajului, actorii Ioana Ginghină si Alexandru Papadopol dau dovadă de maturitate și reușesc să îi ofere fiicei lor, Ruxandra, tot confortul de care are nevoie. Semn că între ei nu mai există niciun fel de tensiuni, actrița l-a integrat de ceva vreme pe fostul său sot în noua ei familie.

Mai exact, iubitul ei, Cristi Pitulice, și Papadopol nu numai că se cunosc, dar și au participat împreuna la evenimente importante din familie, pentru ca Ruxandra să nu fie privată de absența tatălui.

Semn ca viața își urmează cursul firesc, Ioana Ginghină a luat decizia de a-i face cunoștință lui Papi cu bărbatul care a cerut-o deja în căsătorie și cu care va forma o familie cu acte în viitorul apropiat. Hotărârea a fost una inspirată, întrucat cei doi se înțeleg bine, intersectându-se de multe ori în cadru familial.

„Cristi și Alexandru se știu de mult, eu am deja doi ani de când locuiesc cu Cristi, cum să se cunoască doar acum? Cand spun ca am ramas prieteni nu glumesc sau o zic asa din complezență. Alexandru a mai fost la noi, au fost si alte sarbatori si ziua Ruxandrei, nu se pune problema ca sa nu putem fi toti.

De Sărbători la fel, am fost toți patru, ne-am împărțit cadouri, toată lumea a primit de la toată lumea un cadou și da, normal că Ruxandra ne leagă, că nu stau să fac Sărbatorile cu toți foștii mei, dar asta nu înseamnă că nu ne-a facut plăcere să socializăm. Este tatăl copilului meu, nu e un fost iubit, soț sau prieten”, a declarat Ioana Ginghină în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ioana Ginghină: „Cristi este un bărbat matur care înțelege foarte bine situația”

Actrița din serialul „Adela” de la Antena 1 este încântată că partenerul său de viață se întelege foarte bine cu fiica ei și că prezența lui Papi nu îl deranjează. Mai mult, ea se înțelege excelent cu tatăl fiicei sale, ambii fiind preocupați ca Ruxandrei să îi fie bine și să păstreze armonia în familie.

„Nu știu de ce lumea se miră atât de tare la un astfel de comportament. Da, ne-am certat acum 4 ani, ok, toată lumea se ceartă, dar asta nu înseamnă că nu există împăcare.

Cristi este un bărbat matur, care înțelege foarte bine situația si nu are nicio problemă în sensul acesta. Să nu credeți că Alexandru nu este bine venit în casa noastră și el stie asta”, a mai adăugat actrița.

Ioana Ginghina, Cristi si fiica ei
Ioana Ginghina, Cristi si fiica ei

 

Ioana Ginghină joacă și în ultimul sezon al serialului „Adela”

Ioana Ginghină trăiește una dintre cele mai bune perioade din viața sa, atât pe plan personal, cât și profesional.

„Mă pregătesc să închei modulul al doilea al școlii mele de actorie MiniArtShow by Ioana Ginghină și pregătesc programa pentru școala de vară. Mai am vreo două luni de filmat la proiectul Adela, care va avea și sezonul 4. Mă așteaptă o serie de evenimente la Timișoara, cu trupa de actori de la MiniArtShow și sunt atât de fericită că am reluat evenimentele.

Apoi pregătesc o serie de ateliere creative și joc în spectacolele Teatrului Ion Creangă, unde sunt angajată de 20 de ani. Am multe de făcut așa că nu e timp pentru proiecte noi. Poate de la toamnă cine știe vă fac o surpriză”, ne-a povestit Ioana.

Urmăriți Impact.ro și pe