Cum și-a refăcut viața Ioana Ginghină. Secretul actriței. ”Mă iubește și îl iubesc” (Exclusiv)

Nicu Stan 15.02.2022, 18:08
Cum și-a refăcut viața Ioana Ginghină. Secretul actriței. ”Mă iubește și îl iubesc” (Exclusiv)

Cum și-a refăcut viața Ioana Ginghină. Care este secretul actriței. Ioana Ginghină strălucește și se împarte între carieră, viața de mămică și frumoasa poveste de dragoste în care este implicată. Vedeta este extrem de optimistă și nici nu se mai gândește la momentele grele aduse de viață.

Ioana Ginghină și-a refăcut viața. Cum a petrecut de Valentine’s Day

Frumoasa Ioana Ginghină a vorbit despre tendința multor români de a nu sărbători Valentine’s Day. Ioana Ginghină consideră că 14 februarie este o ocazia perfectă pentru a da celor dragi cadouuri de suflet.

În plus, artista consideră că Ziua Dragostei îi pune pe oameni să facă mai multe eforturi.

Ioana Ginghina a avut un Valentine’s Day de vis
Ioana Ginghina a avut un Valentine’s Day de vis

Ce nu înțelege Ioana Ginghină

„Nu înțeleg de ce există o modă anti-Valentine’s Day, eu pe Instagram am fost mai puțin dură decât mi-aș fi dorit să fiu. Mulți zic că dragostea ar trebui sărbătorită în fiecare zi, dar fac acest lucru? Sunt anumite momente în an când nu faci numai un cadou.

Ieri am fost la mall cu fata mea să își cumpere haine pentru primăvară, și-a luat ce a vrut. Nu este vorba despre asta. Poate eu știu că Ruxi este fana unui film, mă apuc și caut, vorbesc cu oameni. Trebuie depus mai mult efort, nu cred că face nimeni zilnic acest lucru”, a spus Ioana Ginghină, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Iona Ginghină, cadou pentru fiică și iubit

Îndrăgita actriță i-a luat și fiicei sale un cadou, în afară de darul oferit partenerului său, spunând că s-a pregătit din timp pentru a o surprinde. De asemenea, Ioana Ginghină a mărturisit că este nevoie de o astfel de ocazie pentru a ieși din rutină.

„Când sărbătorești iubirea, le faci cadouri celor dragi. Le-am luat la amândoi (n.r. fiicei sale și partenerului). M-am pregătit de acest lucru de ceva timp. Am ajuns să ne scuzăm față de oamenii care nu sărbătoresc Valentine’s Day. Toate comentariile pe care le-am văzut, care au legătură cu faptul că mulți nu urmează această sărbătoare, spun că nu este nevoie de o zi în care să ne spunem că ne iubim. Poate nici eu nu am nevoie de o astfel de zi, dar poate am nevoie de o ocazie în care să ies la restaurant. Nu toate zilele sunt romantice”, a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină este fericită

Ioana Ginghină trăiește o frumoasă poveste de dragoste și are o relație bună cu fostul soț, tatăl lui Ruxi. Astfel, vedeta se declară împlinită pe toate planurile.

De asemenea, aceasta crede că orgoliul este cea mai mare problemă atunci când vine vorba despre fostele relații ale oamenilor.

Urmăriți Impact.ro și pe