Motivul pentru care Adrian Enache și fiica sa, Diana, nu au mai plecat în America. Au pierdut bani frumoşi: „Nu a fost să fie” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 15.01.2022, 10:28

Adrian Enache și fiica sa ar fi trebuit să plece în America pe 13 ianuarie, doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târgul spectacolelor unde ar fi trebuit să fie prezenți, în decursul unei luni. Cei doi au fost anunțați să rămână pe loc, chiar dacă aveau bagajele făcute, dat fiind faptul că din cauza pandemiei ar fi riscat să cânte cu sălile goale.

Fiica lui Adrian Enache are mare succes în muzică

De ani buni, Adrian Enache pleca la jumătatea lunii ianuarie în America și de fiecare dată se întorcea cu bani frumoși acasă. Anul trecut, fiica sa l-a însoțit, după ce a trecut cu brio peste castingul la care a participat.

Diana a făcut școala de canto cu Ozana Barabancea. Prima oară s-a lansat la Te cunosc de undeva. Acum o cer peste tot. În America am dat și niște probe. Eu de vreo șase ani merg acolo. Ea a fost și anul trecut, acum am prins un contract în Las Vegas, cântăm la show-ul Dianei Ross și stăm vreo lună.

Ne întoarcem fx în preajma zilei de 1 martie, când începem spectacolele și-n țară. Sunt fericit că D-zeu a hărăzit-o cu o asemenea voce şi sper din toată inima ca elevul să-și depășească profesorul”, declara artistul pentru impact.ro în urmă cu câteva zile.

Plecarea, amânată cu o lună

Planurile lor au fost date însă peste cap și, în loc să se îmbarce în zborul către America, pe data de 13 ianuarie, cei doi au rămas acasă. Motivul?

„N-am mai plecat în America, la un milion și 300 de cazuri pe zi, nu era de mers. Am vorbit și cu dl Bebe (n.r. impresarul și soțul Mariei Dragomiroiu), iar plecarea s-a amânat peste o lună. Biletele sunt vândute, dar nu vine lumea, că nu au nici măcar teste. Dar rămâne valabil, vom pleca peste o lună, sunt luate biletele de avion, care sunt nominale…

Americanii dau vouchere și putem pleca mai târziu. Să vedem cum va fi după 25 februarie. Urmează să cântăm în săli de spectacole, pe lângă bisericile românești, foarte frumoase și în restaurante mai mari. Totul era sold-out..așa chef aveam de show, aveam pregătite colaje, dar nu a fost să fie acum”, a spus artistul pentru impact.ro

„Mă cuprind toate emoțiile”

Chiar dacă a rămas în țară, Adrian Enache nu se plânge. Din contră, acesta spune că așa a fost să fie, pentru a putea onora alte obligații.

„Între timp curg ofertele, m-au sunat din Londra să mă duc în martie, doar că nu pot încurca, aștept să văd ce se va întâmpla cu deplasarea din America. Plus că voi avea și eu de flmat pentru emisiune. Apoi și spoturile pentru Catena. Trebuie să înmânez și cheile la Daciile date în urma tragerii la sorți de pe 24 decembrie. Eu am făcut tragerea la sorți.

Au câștigat oameni care nu au câștigat nimic toată viața. Mă cuprind toate emoțiile, au mâinile crăpate de muncă. Dacă plecam, făceau fără mine. Dar uite cum Dumnezeu le aranjează pe toate”, a mai completat Adrian Enache.

Acesta se poate totodată lăuda că face parte din categoria artiștilor care au reușit să se descurce și-n pandemie. Are propria emisiune unde face audiență, are spectacole și la teatru și, mai mult, se pregătește să plece cu fiica sa, Diana, peste Ocean, unde a pus mâna pe un contract foarte avantajos din punct de vedere financiar, atunci când situația îi va permite.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe