INTERVIU

Ce spune Adrian Enache despre cele mai importante femei din viața sa. ”Am un mare respect pentru mamele copiilor mei”. Interviu EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 16.11.2021, 20:04

Artistul se declară un tată mândru, mărturisind că ambii săi copii, pe care-i are din două relații, sunt foarte talentați și au reușit să-și câștige primii bani încă de la vârsta de 16 ani.

Evită să citească de pe prompter

Adrian Enache face parte din categoria artiștilor care au reușit să se descurce și-n pandemie. Are propria emisiune unde face audiență, are spectacole și la teatru și, mai mult, se pregătește să plece cu fiica sa, Diana, peste Ocean, unde a pus mâna pe un contract foarte avantajos din punct de vedere financiar.

– Cum te descurci în această perioadă?

Adrian Enache: Nu mă pot plânge, pe mine această perioadă nu m-a oprit din a fi un om activ. Mă revolt însă pentru tot ce se întâmplă, și o fac pentru că îmi pasă de oameni. În ceea ce mă privește, mi-am văzut de treabă. Am podcast-ul meu, Laivu lu’ Enache, care merge foarte bine, joc și la teatrul cu Mirela Vaida, cel mai tare show, Acces Direct la muzică.

Merge bine și cu fotbalul, ne antrenăm, am avut evenimente caritabile. Iar emisiunea de la National TV este pe cai mari… Mulți mă sună când lansează ceva, e ca la Măruță și la Teo. Îi pun valoare, se cântă live. Am lansat şi o melodie potrivită pentru aceste vremuri, o nouă versiune a celebrei piese a lui Florian Pittiş: “Sfârşitul nu-i aici”, alături de orchestra condusă de Dan Dimitriu.

Chiar dacă au fost acele pierderi financiare cauzate de anularea unor spectacole, nunţi, petreceri private, Dumnezeu care mă iubeşte, a avut grijă să-mi dea pe altă parte. În plus, sunt sănătos tun, am trecut prin boală, nu am avut nimic.

Filmează în studioul… Corina Chirac

– În afară de o co-prezentatoare nouă, ce aduce în plus emisiunea Start Show, de la Național TV?

Adrian Enache: Cu Diana Matei (n.r. co-prezentatoare), ne înțelegem din priviri. Cântăm și împreună, și soțul ei e în platou. Acum filmăm ediția de Crăciun. I-am avut ca invitați pe Connect R, Alb Negru, Ozana Barabancea, a fost și vărul Săndel, dar și fii-mea, care e în mare vogă.

Iris și Holograf nu mai fuseseră niciodată, la noi, au venit și ei în emisiune. A fost ceva de suflet. Am făcut niște show-uri cu ei…Am cântat cu taraful Cleante, le-am făcut o primire surpriză. Fiecare zi aduce ceva nou pentru mine, deoarece sunt un tip surprinzător. Așa că și în Start Show fac multe chestii la care nimeni nu se așteaptă. Nici invitații, nici echipa de producție… nici măcar eu! Dar sunt spontan și mă descurc în orice situație. Și, nu obișnuiesc să citesc de pe prompter.

– În ce relație ai rămas cu fosta colegă de prezentare, doamna Corina Chiriac?

Adrian Enache: Păstrăm legătura, avem o relație frumoasă, este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. Pe Corina Chiriac, după ce s-a retras, pentru că voia mai multă liniște, voia să călătorească și a scris și o carte, am avut-o invitată în emisiune. O respectăm mult, iar studioul în care se filmează se numește acum studioul Corina Chiriac. Am avut o colaborare minunată. Anul trecut, am prezentat Revelionul de la Naţional TV alături de Corina Chiriac şi apoi i-am fost alături la cârma emisiunii pe care o prezenta, timp de 8 ediţii. Este impresionant recordul pe care îl deţine cu emisiunea de la Naţional TV. 12 ani, duminică de duminică.

Ce spune Adrian Enache despre cele mai importante femei din viața sa
Adrian Enache

Contract bănos în America, alături de fiica sa, la show-ul Dianei Ross

– Spuneai de fiica ta, Diana, că e în mare vogă…

Adrian Enache: Diana a făcut școala de canto cu Ozana Barabancea. Prima oară s-a lansat la Te cunosc de undeva. Acum o cer peste tot. În America am dat și nișe probe. O să plecăm peste Ocean, pe 14 ianuarie. Eu de vreo șase ani merg acolo. Ea a fost și anul trecut, am prins un contract în Las Vegas, cântăm la show-ul Dianei Ross și stăm vreo lună. Ne întoarcem fx în preajma zilei de 1 martie, când începem spectacolele și-n țară. Sunt fericit că D-zeu a hărăzit-o cu o asemenea voce şi sper din toată inima ca elevul să-și depășească profesorul.

– În ce relație ai rămas cu mama sa?

Adrian Enache: Cu fosta soție am rămas prieteni, suntem civilizați. Am un mare respect pentru mamele copiilor mei. Sunt un tată mândru, Dumnezeu mi-a dat cele mai frumoase cadouri.

– Se pare că fiul tău moștenește și talentul Iulianei Marciuc, mama sa…

Adrian Enache: Sunt foarte fericit să regăsesc la cei doi copii ai mei ambele pasiuni: muzica şi filmul. David face şcoala de televiziune a lui Vlad Ionescu. În această vară a primit oferta de a juca într-un serial tv cu adolescenţi, care va putea fi vizionat începând cu anul viitor.

Joacă, de asemenea, și în proiectul cu Familia Adams cu Catherine Zeta Jones, ceea ce e o mare realizare pentru el. Se scoală la 4 dimineața, dar are pentru ce. Filmează, și e plătit ca lumea, la 16 ani.. Și Diana la fel, tot cam la vârsta asta a câștigat primii bani, din concerte, el din filme.

– Cât din timpul tău îl rezervi familiei?

Adrian Enache: Procentajul este undeva la 75% job, 25% familie. Cu Diana mă văd însă și pe scenă, atunci când avem câte o cântare sau la diferite evenimente, iar în ianuarie vom pleca împreună în America. În rest, ies în continuare cu prietenii. Joc fotbal, fac sport, nu stau acasă mai mult ca de obicei.

Urmăriți Impact.ro și pe