EXCLUSIV

Adrian Enache sperie bărbații din viața fiicei sale. „Când aud că sunt taică-su, fug toți. Știu că sunt vagabond”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 07.01.2022, 17:27
Adrian Enache sperie bărbații din viața fiicei sale. „Când aud că sunt taică-su, fug toți. Știu că sunt vagabond”. EXCLUSIV

Adrian Enache și fiica sa, Diana, din prima căsătorie, se înțeleg de minune. Artistul îi dă sfaturi, iar între ei nu există secrete. Potrivit celor mărturisite de acesta pentru impact.ro, Diana iubește muzica mai mult decât orice, nu are încă o relație serioasă, care să-l facă tata-socru, iar pretendenții acesteia se sperie când aud că tatăl ei e „profesorul acela, sex-simbolul României, uns cu toate alifiile”.

Adrian Enache și fiica sa pleacă în turneu în SUA

Adrian Enache este tare mândru de fiica sa, Diana, care-i calcă pe urme și cu care se pregătește să plece într-un turneu de o lună în Statele Unite ale Americii. La rându-i, fiica sa declară de fiecare dată când are ocazia, că pentru ea tatăl său îi este în același timp și „frate, prieten, confident”.

Adrian Enache este pentru mine tată, frate, prieten, confident. Avem o relaţie extraordinară, lucru pe care l-am declarat, nu în puţine rânduri. Suntem cei mai buni prieteni şi discutăm absolut orice. Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva. Poate, de multe ori, am vorbit întâi cu el în detrimentul mamei mele, care este o tipă foarte serioasă şi ancorată în realitate.

Este perfecţionist. I-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism. Plus aceea de a nu sta, de a-mi depăşi limitele. Şi el, la vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani. Este optimist, activ, vesel. Este o bucurie să stai în preajma lui. Semăn foarte mult cu el. Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi.

Oricât de greu ar fi, trebuie să zâmbeşti, pentru că, în timp, lucrurile se vor aşeza, iar cu o atitudine pozitivă toate par mai uşor de realizat. Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect. Dar cum este un microb comun, nu este deranjant pentru niciunul dintre noi, mărturisea aceasta într-un interviu apărut recent.

Cinci concerte într-o noapte și șapte ore petrecute pe tocuri

Adrian Enache și fiica sa au petrecut începutul de an împreună, aceștia având în noaptea de Revelion nu mai puțin de cinci concerte. Artistul ne-a dezvăluit că fiica sa nu are o relație serioasă, care să-l facă să se gândească la faptul că trebuie să se pregătească de nuntă, chiar dacă aceasta s-a afișat, recent, în compania unui tânăr atrăgător.

E liniștită, nu are nicio relație acum, nimic serios, ea e cu muzica. E viața ei, să cânte cu tati. Am avut succes mare de Revelion, a văzut cum e să ai cinci concerte într-o noapte. Mi-a zis că a înțeles cât de greu e, să fii mereu fresh, să te schimbi în mașină. A stat pe tocuri șapte ore, a înnebunit, avea picioarele umflate dimineața. Cântă frumos, toată lumea o aplaudă. În ceea ce mă privește, 2021 a fost cel mai bun an din istoria vieții mele, ne-a declarat Adrian Enache.

Adrian Enache sperie bărbații din viața fiicei sale. ”Când aud că sunt taică-su, fug toți. Știu că sunt vagabond”. EXCLUSIV
Adrian Enache și fiica sa, Diana

Îi pune pe fugă pretedenții

Artisul ne-a mai spus, mai în glumă, mai în serios, ce se întâmplă cu pretendenții Dianei, când aceștia află că e fiica sa:

Nu are nicio treabă acum. Așa prieteni mai vin, mai pleacă, dar nimic serios. Pretendenții săi, când aud că eu sunt taică-su se sperie, și-și zic «ăla e profesor, uns cu toate alifiile, e sexy-simbolul României, ne citește gândurile, că e vagabnd la rândul lui».

Așteaptă vești de la Țociu și Palade din America

Adrian Enache ar trebui să plece la turneul din America, împreună cu fiica sa, pe data de 13 ianuarie. Artistul crede că deplasarea se va amâna puțin, din cauza situației cu pandemia de peste Ocean.

Stau la studio și pregătesc turneul din America. În mod normal, ar trebui să plecăm pe 13 ianuarie, pentru că pe 14 avem spectacol la Detroit. Mai așeptăm să vedem ce se întâmplă, am înțeles că sunt multe cazuri acolo. E posibil să se decaleze o săptămână, două. A plecat Țociu cu Palade, deci mă țin ei la curent. O să-mi iau testele de Covid cu mine. Eu am anticopi, am o imunitate tare, a adăugat acesta.

 

Urmăriți Impact.ro și pe