Ce se întâmplă în locuinţa Adelei Popescu în momentul în care ajunge acasă. A spus totul. „Ne-am speriat maxim”

Andra Daoud 17.12.2021, 12:22

Adela Popescu a povestit că are parte de sperieturi serioase atunci când ajunge acasă. Cățelul ei este cel care le dă emoții, atât ei, cât și lui Radu, din cauza felului în care reacționează atunci când membrii familiei ajung acasă. Vedeta a povestit totul, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. Cum a ajuns să aibă cățelul din rasa pug și de cât timp este patrupedul în familia lor.

Ce se întâmplă în locuința Adelei Popescu atunci când ajunge acasă

Adela Popescu și Radu Vâlcan pot spune că au casa plină: cei trei copii și cățelul familie nu îi lasă să se plictisească deloc, ba chiar cel din urmă le dă emoții și i-a speriat puternic de câteva ori. Adela a povestit că patrupedul leșină de bucurie atunci când o vede și că primele dăți când s-a întâmplat acest lucru a tras o sperietură zdravănă.

Câinele nostru leşină mereu de emoţie când ajung acasă. Primele dăţi ne-am speriat maxim, vă daţi seama. Dar se hiperventilează şi leşină, nu are nicio problemă, de fapt, a povestit Adela Popescu, în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”.

Adela și Radu au venit fiecare cu câte un „copil” blănos, atunci când au început să formeze un cuplu. Prezentatorul avea un ciobănesc german, iar Adela avea un mops (pug). Cei doi căței s-au înțeles de minune și, până să apară primul copil al familiei, cei doi căței aveau parte de toată atenția Adelei și a lui Radu.

Ce se întâmplă în locuinţa Adelei Popescu în momentul în care ajunge acasă. A spus totul. „Ne-am speriat maxim”
Ce se întâmplă în locuinţa Adelei Popescu în momentul în care ajunge acasă. A spus totul. „Ne-am speriat maxim”

„A fost ca un ceas biologic, trebuia să îl am”

Adela Popescu a povestit cum a ajuns să fie „mama” lui Ciu, pug-ul pe care îl are de câțiva ani buni. A fost dragoste la prima vedere atunci când verișoara ei i-a arătat o fotografie cu un câine din această rasă și așa a ajuns Adela să aibă unul.

Cum mi-am luat eu câine? Venise verişoara mea în vizită şi mi-a arătat o poză cu un mops şi am zis că vreau acest câine. A fost ca un ceas biologic, trebuia să îl am. a mai povestit prezentatoarea.

Adela nu a renunțat la cățelul ei nici după ce a devenit mamă, iar Ciu face parte din familie și este cel mai bun prieten al copiilor. Anul acesta, Adela și Radu au devenit părinți pentru a treia oară. Micuțul Adrian a venit pe lume în luna iulie, iar părinții lui sunt cei mai fericiți. Frumoasa prezentatoare a spus că aceasta este formula ideală pentru ei și că nu se gândește să aibă și un al patrulea copil, cel puțin deocamdată.

Urmăriți Impact.ro și pe