Cu ce problemă se confruntă Adela Popescu după ce a născut. A fost sinceră şi a spus tot

Iancu Andreea 09.12.2021, 15:12

Una dintre cele mai îndrăgite mămici din showbiz a adus pe lume de-a lungul ultimilor ani trei băieței, pe care i-a botezat Alexandru, Andrei și Adrian, pornind de la dorința ca toții copiii să poarte un prenume care începe cu litera A. În timp ce multe femei o consideră o eroină pentru a reușit să dea naștere pe cale naturală celor trei micuți. Chiar dacă și-a revenit destul de repede, afișându-se la scurt timp după naștere în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, în cadrul căreia este prezentatoare, Adela Popescu a recunoscut cu ce problemă se confruntă după ce a născut. Tânăra mămică a vorbit cu sinceritate despre lucrurile prin care trece în prezent.

Adela Popescu, despre problema cu care se confruntă după ce a născut

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează un cuplu extrem de apreciat de public, cei doi bucurându-se de o familie minunată și împărtășind fragmente din viața lor pe internet. Deși sunt discreți de fel, Adela și Radu obișnuiesc să le permită admiratorilor lor să observe o parte din momentele intime pe care le petrec alături de cei trei fii ai lor, dar și din viața de cuplu. Iar prezentatoarea radiază cu adevărat de când a devenit mamă pentru a treia oară. Chiar dacă se bucură nespus de micuții ei, Adela Popescu a recunoscut care este problema cu care se confruntă după ce a născut, mai cu seamă că sarcinile au fost destul de apropiate.

Având în vedere că la capitolul carieră vedeta este asigurată, bucurându-se de aprecierea publicului telespectator care o urmărește în fiecare săptămână în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, Adela s-a axat în ultimii ani pe viața de familie. Mai cu seamă că prezentatoarea de la Pro TV și-a dorit dintotdeauna o familie numeroasă. Iar căsnicia alături de Radu Vâlcan i-a oferit echilibrul și dragostea necesare pentru a duce povestea de iubire la un alt nivel. Astfel au apărut pe lume micuții Alexandru, Andrei și Adrian, care le umplu sufletul de bucurie părinților lor. Totuși, pentru că viața de mămică necesită multă responsabilitate și grijă, Adela s-a lăsat pe ea pe planul al doilea.

Adela Popescu, despre problema cu care se confruntă după ce a născut
Adela Popescu alături de unul dintre cei trei fii ai săi

„Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină”

Dincolo de eforturile de a duce cele trei sarcini, frumoasa mămică resimte lipsa atenției pentru propria persoană. Vedeta a mărturisit recent că se confruntă cu unele neplăceri după ultima naștere, mai cu seamă că precedentele au fost extrem de apropiate una de cealaltă. Astfel, Adela a reușit să acumuleze unele kilograme și nu a mai apucat să le dea întotdeauna jos pentru că rămânea mereu însărcinată. Acum când s-a hotărât să se oprească, prezentatoarea a luat și o decizie importantă.

După ce ani buni a neglijat orele de sport, Adela Popescu recunoaște că este pregătită să revină la formele de altădată. Pentru că a observat că nu se mai bucură de același tonus ca înainte de sarcini, vedeta mărturisește că trebuie să își schimbe stilul de viață. Totuși, frumoasa gazdă de la „Vorbește lumea” vrea să înceapă transformarea treptat, astfel că se gândește să apeleze la masaj pentru început.

Am o problemă, după ce am născut. Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină, dar am zis că nu mă apuc de sport pentru că oricum rămân din nou însărcinată. Acum, că am spus stop, adică chiar am spus stop, mă gândesc să fiu în cea mai bună formă a mea pentru această vârstă. Doar că simt că mă mișc ca o băbuță. Mă gândesc că mai bine vine cineva să facă masaj, a zis Adela Popescu la Vorbește Lumea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...