Cadoul pe care l-a primit Adela Popescu direct din Thailanda. Soțul ei i-a făcut o surpriză imensă

Badea Violeta 08.12.2021, 10:28

Adela Popescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care i-a devenit soț în urmă cu șase ani. Cei doi au o relație extrem de solidă, iar Radu Vâlcan ştie cum să îşi surprindă partenera ori de câte ori are ocazia. De data aceasta, prezentatorul TV i-a trimis un cadou soției sale direct din Thailanda.

Adela Popescu, cadou superb de la Radu Vâlcan

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide și longevice cupluri din showbizul românesc,iar tabloul lor de familie este completat perfect de cei trei băieți superbi pe care îi au împreună. Prezentatorul TV este un tătic extrem de devotat, dar și un soț iubitor și grijuliu.

Vedeta își răsfață partenera de viață cu cadouri extrem de frumoase ori de câte ori are ocazia, fără să ţină cont de evenimente importante. Acum știm, Radu Vâlcan se află în Thailanda de câteva săptămâni, acolo unde se filmează noul sezon „Insula Iubirii”.

Cu toate astea, gazda emisiunii de la Antena 1 nu a ținut cont de distanță și a găsit o modalitate inedită de a-și surprinde soția. Acesta i-a trimis Adelei Popescu un buchet impresionant de flori, direct din țara de unde se află.

Vedeta a fost extrem de emoționată de gestul pe care l-a făcut partenerul ei și a împărtășit imediat bucuria cu fanii ei de pe rețelele sociale. Bineînțeles, prezentatoarea TV nu a ratat ocazia de a face și o glumă pe seama lui. Adela Popescu a ținut să-i reamintească lui Radu Vâlcan că își dorește foarte mult niște perle.

„Cât de frumos! Direct din Thailanda. Și eu te iubesc. Ăsta cred că e cadoul în locul perlelor, oare nu le mai primesc? Hmm. Rămâne de văzut, dar chiar și așa, îți mulțumesc din suflet scumpeteo, sunt minunate. Le ador.”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu, cadou de la Radu Valcan

Radu Vâlcan a publicat primele imagini din Thailanda

Radu Vâlcan se află în Thailanda acolo unde au început deja filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, de la Antena 1. Recent, prezentatorul TV a publicat primele fotografii de când a plecat în această nouă aventură.

„Salutări dintr-o bucătărie plutitoare,
de pe-un restaurant plutitor,
Dintr-o lume zâmbitoare,
într-un fermecător decor! 🙏
#inpascumoda 🤭”, a scris soțul Adelei Popescu în dreptul uneia dintre imagini.

Urmăriți Impact.ro și pe