Irina de la ASIA încinge internetul la 43 de ani. Cum arată acum și ce face în Ungaria

Andra Daoud 06.12.2021, 16:25

Trupa ASIA se bucura de extrem de multă popularitate la începutul anilor 2000. Componența formației s-a schimbat de câteva ori pe parcursul anilor, până când trupa s-a destrămat, dar toată lumea își aduce aminte de Irina și celebra ei coafură tip palmier. Chiar dacă a ieșit din lumina reflectoarelor odată cu destrămarea trupei, Irina este în continuare activă pe rețelele sociale. Cum arată în prezent și cu ce se ocupă.

Cum arată Irina de la ASIA, la 43 de ani

Irina a făcut parte, alături de Anca, Sorana și Anemona, din una dintre cele mai iubite trupe de fete de la începutul anilor 2000. Chiar dacă pe parcurs s-a mai schimbat componența formației, Irina a fost în trupa ASIA până în 2006, când formația s-a destrămat. Atunci, fiecare dintre fete a pornit pe un drum separat și, în timp ce unele dintre colegele ei au continuat pe plan muzical, Irina și-a încercat norocul în alte domenii.

Fosta membră a trupei ASIA a decis să iasă din lumina reflectoarelor și să-și încerce norocul pe plan literar. A publicat mai multe cărți pentru copii, după care a părăsit România, pentru a locui în Ungaria. Irina Nicolae s-a stabilit la Budapesta, alături de soțul ei, un om de afaceri de origine româno-austriacă, pe nume Marius Vizer. Irina este foarte activă pe Instagram, acolo unde are o comunitate de 31.000 de mii de urmăritori.

Frumoasa brunetă este aproape neschimbată față de cum arăta atunci când cânta hituri precum „Ia cu tine și inima mea”, „Sună periculos” sau „Dă-mi nopțile înapoi”. Irina are în prezent 43 de ani, iar în urmă cu trei ani a devenit mamă. Ea și soțul ei au împreună o fetiță, pe care au botezat-o Scarlett-Maria.

Irina de la ASIA încinge internetul la 41 de ani. Cum arată acum și ce face în Ungaria
Irina Nicolae, alături de soțul ei, Marius Vizer

Cu ce se ocupă Irina Nicolae de când s-a mutat în Ungaria

Irina a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că nu a fost ușor să se adapteze la Budapesta, iar perioada pandemiei a făcut ca acomodarea la noua viață să fie și mai dificilă. Fosta cântăreață și-a descoperit pasiunea pentru design interior și a început să studieze limba germană de când a părăsit România.

Am început să studiez limba germană şi, în plus, lucrez pe partea de design interior în câteva proiecte. Visele mele nu se opresc aici, aştept doar să îmi eliberez puţin timpul ca să mă pot implică 100% în următoarele proiecte.

Până atunci învăţ, ca să fiu pregătită atunci când va fi momentul potrivit să demarez. Fac echipă cu arhitectul și șeful de șantier și decid tot ce se modifică și se construiește în casa respectivă, povestea Irina acum ceva timp.

Irina Nicolae a mai declarat că fetița ei are cetățenie austriacă, iar soțul ei este vorbitor nativ de limba germană, iar acest lucru a ambiționat-o să se apuce și ea de învățat.

Urmăriți Impact.ro și pe