O fostă componentă a trupei A.S.I.A., faimoasă în America. Cum arată acum cântăreaţa

Ana Anitoiu 21.09.2021, 08:38

O fostă componentă a A.S.I.A. a devenit faimoasă în Statele Unite ale Americii, dar nu pentru muzică. La 19 ani de când a părăsit trupa. artista are o carieră într-un cu totul alt domeniu.

Fosta membră A.S.I.A., despre motivul pentru care a părăsit trupa

Pe vremea când A.S.I.A. făcea furori în țară, Alexandra Potora era văzută ca o ”Britney Spears a României”. Artista o înlocuise în trupă pe Anemona Niculescu. Însă, a decis să părăsească formația după doi ani, zvonindu-se că în spatele hotărârii ei s-a aflat presiunea colegelor.

”Au fost multe momente grele la vremea respectivă. Dar, dacă mă uit în urmă, atribui managementului majoritatea problemelor pe care le-am avut între noi.

Ne cam întorceau una împotriva alteia. Dar fetele și cu mine ne-am reconectat online în ultimii ani și ne înțelegem acum atât de bine! Ne susținem reciproc. Suntem femei în toată regula acum”, a spus Alexandra Potora, potrivit Fanatik.ro.

O fosta componenta a trupei A.S.I.A., faimoasa in America. Cum arata acum cantareata
Alexandra Potora

Fosta componentă a trupei A.S.I.A., celebră în America

Alexandra Potora avea 18 ani când a părăsit trupa și a plecat la studii în Statele Unite ale Americii, unde s-a și căsătorit. În prezent, ea este antreprenor în industria frumuseții. Mai exact, are un brand de cosmetice. Și-a descoperit această înclinație pe vremea când trebuia să se machieze singură pentru concertele cu A.S.I.A.

„Am muncit din greu pentru a construi ceva cu adevărat special și de o valoare și sens semnificativ. Am lucrat în peste 10 industrii diferite, pentru a găsi ce mi-a stârnit cel mai mult interesul și pasiunea.

Am avut zile bune, mai puțin bune, dar totul m-a adus aici și a meritat din plin. Astăzi, companiile mele au peste 70 de angajați”, a mai spus Alexandra Potora.

Condiția fostei membre A.S.I.A. pentru a se întoarce în muzică

În ciuda faptului că și-a părăsit cariera muzicală, Alexandra Potora a spus că s-ar întoarce la ea, dar nu fără îndeplinirea unei condiții importante.

„Singurul mod în care m-aș întoarce este dacă aș avea un control creativ deplin. Industria de frumusețe mă ține destul de ocupată”, a precizat fosta membră a trupei A.S.I.A.

Pentru ce îi lipsește cel mai mult România

Chiar dacă în ultimii 19 ani și-a construit o viață în Statele Unite ale Americii și s-a întors în România de doar două ori, Alexandrei Potora îi este dor de țara în care s-a născut.

„Mi-e dor de mirosul de primăvară și mirosul de frezii. Mi-e dor de ghiocei, de fulgii mari cu care am crescut. În California e complet diferit!”, a spus fosta membră a trupei A.S.I.A.

Urmăriți Impact.ro și pe