O mai ții minte pe Irina de la A.S.I.A? Cu ce se ocupă acum. ”Fac echipă cu șeful de șantier”

Iancu Andreea 05.03.2021, 16:06
O mai ții minte pe Irina de la A.S.I.A? Cu ce se ocupă acum. ”Fac echipă cu șeful de șantier”

Au trecut ani buni de când una dintre cele mai îndrăgite trupe de fete s-a destrămat. Fiecare dintre ele a pornit pe propriul drum, lăsând deoparte muzica, care le-a propulsat în trecut în topurile muzicale. Chiar dacă celebrele piese „Ia cu tine și inima mea”  sau „Periculos” sunt în continuare fredonate la petreceri, viața artistelor a luat o cu totul altă turnură după ce au ieșit din lumina reflectoarelor. Iar pandemia a contribuit deopotrivă la noua viață despre care Irina de la A.S.I.A a povestit recent.

Ce mai face Irina de la A.S.I.A? Cu ce se ocupă în prezent

Irina Nicolae se numără printre veteranele trupei A.S.I.A, alături de Sorana Darclee și Anca Neacșu. Toate trei au reprezentat formula stabilă a grupului, care s-a îmbogățit în timp și cu un al patrulea membru, pe rând, în persoana Anemonei Niculescu și ulterior Alexandrei-Crina Potora, care a înlocuit-o pe Anemona. Trupa A.S.I.A s-a destrămat în anul 2006, moment în care fiecare dintre fete și-a ales drumul. Irina a decis să stea departe de lumina reflectoarelor și după o încercare de a se remarca în universul copiilor, publicând mai multe cărți pentru cei mici, a părăsit România.

Irina de la A.S.I.A locuiește în prezent în Budapesta, capitala Ungariei și este căsătorită de cinci ani cu omul de afaceri româno-austriac Marius Vizer. Chiar dacă s-a confruntat cu o perioadă dificilă din pricina pandemiei și în noul oraș adoptiv, bruneta mărturisește că se simte confortabil, apreciând modul în care au gestionat autoritățile ungare această situație specială.

Mult mai relaxant. Măsurile menite să ajute trecerea peste această situaţie dificilă au venit într-un mod firesc, mult mai aşezat şi relaxant decât în alte ţări. Cred că este una dintre puţinele ţări în care politicienii au luat în calcul factorul uman şi au acţionat gândindu-se în primul rând la oameni, la locurile de muncă, la ajutorul dat familiilor nevoiaşe, la economia ţării lor, la creditele populaţiei şi la viitorul cetăţenilor lor. Oamenii respectă regulile, pentru că şi politicul respectă omul de rând. În afara faptului că nu am mai călătorit ca în anii trecuţi, viaţa mea a fost la fel de plină, a povestit artista pentru OK!.

Irina Nicolae și Marius Vizer, soțul său
Irina Nicolae și Marius Vizer, soțul său

Își folosește creativitatea în designul interior și are planuri mari de viitor

Iar acest eveniment global a afectat-o și pe fosta solistă de la A.S.I.A, Irina recunoscând că a avut ocazia să petreacă mai mult timp cu ea însăși, axându-se pe dezvoltarea personală. Vedeta a început să studieze limba germană și chiar să își descopere o pasiune în designul interior.

Însă anul trecut fiind unul atipic, am decis să îmi folosesc constructiv puţinul timp liber rămas şi să investesc în educaţia mea, aşa că m-am reîntors pe băncile şcolii, dacă pot spune aşa: am început să studiez limba germană şi, în plus, lucrez pe partea de design interior în câteva proiecte. Visele mele nu se opresc aici, aştept doar să îmi eliberez puţin timpul ca să mă pot implică 100% în următoarele proiecte. Până atunci învăţ, ca să fiu pregătită atunci când va fi momentul potrivit să demarez. Fac echipă cu arhitectul și șeful de șantier și decid tot ce se modifică și se construiește în casa respectivă, a povestit Irina.

Planurile de viitor sunt extrem de îndrăznețe, Irina Nicolae făcând referire chiar la apariția unui copil în familia sa.

Cred că este important pentru viitorul copilului meu, care are cetățenie austriacă, ca și cea a tatălui său, să vorbesc această limbă, a mai fosta membră a trupei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...