Fosta asistentă de la Neatza, Flavia Mihășan, a primit sute de aprecieri din partea fanilor. Cum arată mămica a doi copii în cele mai recente poze

Iancu Andreea 03.12.2021, 12:58

Flavia Mihășan, fosta asistentă a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, este o apariție destul de discretă în showbiz-ul autohton, însă fanii vedetei au rămas fideli acesteia, chiar dacă nu o mai regăsesc implicată în vreun proiect de televiziune. Frumoasa balerină a decis să se ocupe de viața de familie și deci de cei doi fii ai săi și ai partenerului ei, Marius Moldovan. Ceea ce a stârnit admirația tuturor este însă aspectul fizic al fostei asistente TV. Flavia Mihășan s-a recuperat uluitor după cele două sarcini și a primit o mulțime de aprecieri din partea fanilor pentru modul în care arată. Frumoasa mămică a postat mai multe imagini recente pe contul său de Instagram, unde a stârnit reacții pline de admirație.

Cum arată Flavia Mihășan după două nașteri. Fosta asistență de la Neatza a uimit cu silueta sa

De câțiva ani buni, mai exact de când a rămas însărcinată cu primul său copil, Flavia Mihășan s-a retras din televiziune și s-a concentrat pe viața de familie. Fosta asistentă de la Neatza a devenit mămica a doi băieți superbi, pe care ea și iubitul său, Marius Moldovan, îi cresc cât se poate de armonios. Dincolo de faptul că se bucură de perioada superbă pe care o trăiește, Flavia nu a neglijat aspectul său fizic și a reușit să se recupereze rapid după cele două nașteri.

Vedeta este într-o formă demnă de toată admirația, are un tonus excelent, iar asta o dovedesc imaginile pe care fosta colegă a lui Răzvan și Dani le postează în mediul online. Recent, Flavia Mihășan a împărtășit cu fanii săi mai multe fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu imprimeu animal print și o pereche de pantofi cu toc. Vedeta a primit numai complimente din partea urmăritorilor, care au felicitat-o pentru silueta sa. Sportul și dieta echilibrată par să fi dat roade în cazul Flaviei, care a scăpat cu ușurință de kilogramele acumulate în sarcină.

Cum arată Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neatza
Flavia Mihășan, siluetă de excepție, după două sarcini
foto – Instagram

Cum a reușit Flavia să își revină la formele de dinainte de sarcină

La scurt timp după ce l-a adus pe lume pe Carol, Flavia Mihășan a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil, Tudor, mezinul familiei fiind născut anul acesta, pe 15 mai. La numai două luni de la cea de-a doua naștere, Flavia Mihășan posta o serie de fotografii în costum de baie, care dezvăluiau o siluetă perfectă pentru o proaspătă mămică. Vedeta a recunoscut la acel moment că a încercat să fie echilibrată pe parcursul sarcinilor și nu a aplicat metoda „mâncatului pentru doi”.

Sunt corpuri și corpuri. Eu mănânc exact cât simt nevoia. Nu cred în a mânca pentru doi și asta cred că mi-o poate confirma orice medic. Mănânci fix când ți-e foame și alegi mese nutritive, astfel încât să-i transmiți lui bebe substanțele hrănitoare necesare. Dar nu cred în «să rupem frigiderul, declara Flavia în aprilie 2019, în timpul primei sarcini, pentru OK! Magazine.

Cea mai mare temere a vedetei, din postura de mamă

Pentru că orice mamă știe cât de dificilă poate fi gestionarea timpului atunci când ai copii mici, Flavia Mihășan a recunoscut că încearcă să se descurce pe cât de bine este posibil. Tudor și Carol îi ocupă majoritatea orelor din zi, însă ea și Marius reușesc să își împartă treburile astfel încât să se descurce cu ambii prichindei. Cu toate că este o mămică organizată, Flavia se teme să nu fie prea permisivă. Deși își dorește o familie numeroasă, ea având în familie alți doi frați, rămâne de văzut dacă vedeta se încumetă să facă și un al treilea copil.

Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. (…) Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. Nu-mi doresc un singur copil. Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur.  M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să văd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este important să îl laşi liber, declara Flavia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...