Româncele le dau clasă italiencelor. Două tinere au câștigat concursuri importante de Miss în Italia. Ce scriu ziarele despre ele

Ana Anitoiu, Alexandru Zanfirescu 29.11.2021, 15:14

Două românce în vârstă de 19 ani au câștigat concursuri de frumusețe importante în regiuni italiene și participă la preselecțiile pentru Miss Italia 2021, organizate duminică și luni. Fetele au dat detalii despre familiile și pasiunile lor și au dezvăluit ce își doresc să reușească în viitor.

Una dintre româncele alese Miss în Italia

Una dintre cele două românce este Eliana Moise, care locuiește de mică în Italia. Ea a câștigat titlul de Miss Valle d’Aosta, astfel că participă la preselecțiile pentru Miss Italia 2021, organizate duminică și luni, la Roma. Cu o înălțime de 1,79 de metri, părul lung și blond, ochii mari albaștri și un zâmbet fermecător, tânăra întoarce capete oriunde ar merge.

„Sunt o fată simplă, determinată, solară, dar și foarte sensibilă. O parte a caracterului meu pe care aș vrea să o îmbunătățesc ar fi să am mai multă încredere în abilitățile mele și să cred mai mult în mine însămi. Iubesc sportul, care a avut un rol foarte important în viața mea”, a spus românca într-un mesaj video pe care l-a publicat pe contul ei de Instagram.

Doua romance au castigat concursuri importante de Miss in Italia
Eliana Moise

Ce pasiune are românca de 19 ani care a intrat în concursul Miss Italia 2021

Stabilită alături de familia ei în Saint Vincent, unde își dace ultimul an de liceu, Eliana Moise  este pasionată de volei. Mama ei este din Craiova, iar tatăl ei din Ploiești, și amândoi au ales să plece din România în căutarea unui trai mai bun.

Eliana Moise joacă volei încă din copilărie, de la vârsta de opt ani, și a participat la mai multe campionate de tineret. În urmă cu mai mulți ani, a câștigat alături de echipa sa, CSI Chatillon, finala Under 14. De ceva timp, tânăra joacă în Serie D. Anterior, a fost legitimată la Fenusma în Valle d’Aosta, iar în prezent joacă în Rivarolo Canavese.

Cealaltă româncă înscrisă la Miss Italia 2021, descrisă de italieni drept „frumoasă și exuberantă”

Cealaltă româncă înscrisă în cursa pentru titlul de Miss Italia 2021, în vârstă de 19 ani, s-a născut în această țară, la Milano, dar părinții ei sunt din Iași. Tânăra, care trăiește în San Giuliano Milanese, a câștigat titlul de Miss Rocchetta Bellezza Lombardia.

„Îi mulțumesc lui Andrea, iubitului meu, care m-a împins să particip. Fără intervenția lui Andrea, care mi-a completat și formularul de înscriere, acum nu aș mai fi aici să mă bucur că am fost admisă în etapa finală ”, a spus Francesca Popa.

Tânăra are înălțimea de 1,77 metri, păr castaniu și ochi căprui. A învățat în Canterbury, Anglia, și a precizat că mama ei încă locuiește în Regatul Unit. De altfel, pe podium a purtat o rochie a mamei sale, pe care femeia i-a trimis-o pentru concurs.

La fel ca Eliana Moise, și Francesca Popa a cochetat cu voleiul, despre care a spus că a reprezentat pentru ea „o școală a vieții”. În ultima vreme, însă, a neglijat acest sport, deoarece s-a angajat într-o firmă de contabilitate.

Finalistele care vor concura pentru titlul de Miss Italia 2021 vor fi anunțate de abia joi, 2 decembrie. Dintre cele 175 de tinere care au participat la semifinale, doar 20 vor avea șansa să defileze pentru câștigarea concursului de frumusețe. Vezi și cum a devenit o fostă Miss Marea Britanie mai bogată decât Regina Angliei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...