Miss World, arestată după o păruială pe scenă cu Miss Sri Lanka. Motivul pentru care i-a aruncat coroana de pe cap

Ioana Bucur / 08.04.2021, 22:41
Miss World, arestată după o păruială pe scenă cu Miss Sri Lanka. Motivul pentru care i-a aruncat coroana de pe cap

Poliția a dat năvală în culisele unui concurs de frumusețe. Miss World a fost arestată după o păruială în toată regula, pe scenă, cu Miss Sri Lanka,  în fața tuturor celor prezenți în sală. Care a fost, de fapt, motivul pentru care i-a aruncat coroana de pe cap.

Miss World, arestată după o păruială pe scenă cu Miss Sri Lanka

În general, concursurile de „Miss” nu premiază doar frumusețea exterioară a concurentelor, ci și pe cea interioară. Cel puțin, așa susțin organizatorii. Probele prin care trec tinerele sunt făcute în așa fel încât să le scoată la lumină eleganța, inteligența, spontaneitatea și chiar și simțul umorului. Coroana trebuie să ajungă pe capul celei care ar trebui să fie un model pentru tinerele din întreaga lume. Pare greu de crezut, dar Miss World a fost arestată după o păruială, pe scenă, cu Miss Sri Lanka.

Pushpika de Silva a fost cea aleasă să fie noua „Miss Sri Lanka”, duminică, în cadrul unei ceremonii televizate. Așa cum cere tradiția competițiilor de acest fel, fosta deținătoare a titlului, Caroline Jurie, a fost cea care urma să o încoroneze. Doar că Jurie a avut o reacție la care cu siguranță nimeni nu s-ar fi putut aștepta. Ea a smuls coroana de pe capul lui  de Silva, susținând că nu ar fi trebuit să aibă dreptul să participe, având în vedere că este divorțată, apoi a oferit bijuteria concurentei de pe locul al doilea, în timp ce de Silva a fugit de pe scenă, în lacrimi.

„Există o regulă care nu permite participarea femeilor care au fost căsătorite şi au divorţat, aşa că iau măsuri pentru ca această coroană să ajungă la locul doi”, a declarat Jurie în faţa celor prezenți în sală și în fața micilor ecrane.

Miss World, arestată după o păruială pe scenă cu Miss Sri Lanka
Miss World, arestată după o păruială pe scenă cu Miss Sri Lanka

„Miss Sri Lanka” face parte din categoria competițiilor de frumusețe din seria „Miss World” dedicate femeilor căsătorite, potrivit BBC. Câștigătoarele din fiecare țară ajung în etapa următoare, în faza internațională a „Miss World”. După incidentul violent, de Silva a declarat că nu este divorțată, ci doar separată de soțul său. Ea a dezvăluit că a mers direct la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale pentru rănile suferita în zona capului.

„Există numeroase mame singure, ca mine, care suferă în Sri Lanka. Această coroană este dedicată acelor femei, acelor mame singure care suferă pentru a-şi creşte copiii singure”, a declarat Pushpika de  Silva, în timpul unei conferințe de presă.

„O rușine”

De Silva a mai spus că urmează să se adreseze justiției pentru modul „nerezonabil și jignitor” în care a fost tratată pe scenă de Miss World.

„Poliţia le-a arestat pe Caroline Jurie şi pe modelul Chula Padmendra pentru incidentul de duminică sub acuzaţia de rănire şi cauză penală”, a declarat pentru BBC purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ajith Rohana. În fața polițiștilor a ajuns și organizatorul-șef al concursului, Chandimal Jayasinghe.

În cele din urmă, Pushpika de Silva a fost reîncoronată, iar organizatorii au anunțat că se așteaptă ca Jurie să își ceară scuze în mod public pentru ieșirea nervoasă.

„Suntem dezamăgiţi. Modul în care Caroline Jurie s-a comportat pe scenă a fost o ruşine, iar organizaţia Miss World a început deja o anchetă pe această temă”, a declarat a declarat anterior Jayasinghe pentru BBC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI