Cum a devenit o fostă Miss UK mai bogată decât Regina Angliei

Badea Violeta 08.10.2021, 12:46

O fostă Miss UK a devenit mai bogată decât Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a. Iată cum a reușit acest lucru și ce avere impresionantă deține.

O fostă Miss UK a dat o lovitură financiară de proporții

Kirsty Bertarelli, în vârstă de 50 de ani, este cântăreață și fostă Miss Marea Britanie. Timp de 21 de ani, femeia a fost căsătorită cu Ernesto Bertarelli, iar cei doi formau unul dintre cele mai înstărite cupluri din lume.

Averea lor a fost estimată la 9,2 miliarde de lire sterline și au fost incluși, pe locul 14, în topul Sunday Times Rich List din acest an. Din păcate, poveste lor de iubire s-a destrămat și s-a ajuns la divorț, notează cei de la Daily Mail.

În urma partajului, fostul model va primi 350 de milioane de lire sterline, plus o locuință estimată la 52 de milioane de lire. Mai mult, ea are o pensiune în valoare de opt milioane de lire sterline în stațiunea Gstaad, Elveția.

Aceste sume o fac pe Kirsty Bertarelli să devină ce mai bogată femeie născută în UK. Fostul model o depășește chiar și pe regina Elisabeta a-II-a care are o avere estimată la 365 de milioane de lire.

„Înțelegerea a fost mai generoasă decât ar fi trebuit. Nu au vrut un proces îndelungat, cu scandal, iar el a dorit să-i mulțumească pentru anii de căsnicie”, a declarat un prieten al afaceristului Ernesto Bertarelli pentru Daily Mail.

Kirsty Bertarelli și Ernesto Bertarelli
Kirsty Bertarelli și Ernesto Bertarelli

Cine este Kirsty Bertarelli

Kirsty Bertarelli s-a născut într-un orășel din Staffordshire, la data de 30 iunie 1971. În anul 1988, ea a reușit să obțină titlul de Miss Marea Britanie. În anul 2000, modelul a colaborat la scrierea piesei Black Coffee a trupei All Saints, care a devenit un hit mondial.

Kirsty Bertarelli și Ernesto Bertarelli, în vârstă de 56 de ani, s-au cunoscut la o cină în Sardinia. Bărbatul s-a născut într-o familie îmstărită din Roma, Italia. Se pare că părinții săi se ocupau cu biotehnologia. Ernesto Bertarelli este cetățean elvețian și conduce firma de investiţii Waypoint.

De asemenea, fostul soț al lui Kirsty Bertarelli are afaceri și în domeniul imobiliarelor, dar și în domeniul sănătății. El s-ar ocupa de cea mai mare afacera din industria medicală europeană, Affidea. Celebra compania a deschis și în România peste 30 de centre de imagistică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...