FOTO EXCLUSIV

Cum își răsfață Pepe noua iubită. Tocmai a cheltuit 100.000 de euro pentru o limuzină de lux (foto exclusiv)

Stan Filon 17.11.2021, 14:34

Pepe o duce bine și în pandemie! Asta pare că vrea să spună îndrăgitul cântăreț prin achiziția făcută recent. Acesta și-a cumpărat un adevărat bolid, iar partenera sa de viață se bucură alături de el. Cei doi au fost surprinși recent la cumpărături.

Cum își răsfață Pepe noua iubită în noul bolid de lux

Pepe face bani și din piatră seacă. Chiar dacă nu a mai avut concerte de mai bine de doi ani, de când și România a fost lovită de pandemia de coronavirs, îndrăgitul artist demonstrează că se pricepe la afaceri și poate face bani și în afara scenei.

Recent, Pepe și-a cumpărat un BMW de nu mai puțin de 100 de mii de euro. Cântărețul a fost fotografiat de paparazzy Impact.ro la cumpărături, alături de iubita sa, Yasmine Ody, cu care se iubește de câteva luni bune. Chiar dacă în presă s-a  scris că cei doi s-au cam îndepărtat, iată că sunt zilnic împreunăă și chiar s-au mutat sub același acoperiș. Mai mult, Pepe o protejează pe tânără, după cum se vede din imagini.

Cum isi rasfata Pepe noua iubita in noul bolid de lux
Cum isi rasfata Pepe noua iubita in noul bolid de lux

Mașină de 100 de mii de euro

Artistul a ieșit din magazin cu două sacoșe pline de cumpărături, iar iubita sa a mers cu mâna în buzunar. A deschis portbagajul bolidului de lux și a așezat cumpărăturile, sub atenta supraveghere a iubitei sale. De-abia atunci când a terminat de așezat cumpărăturile, iubita sa a intrat în mașină, apoi au plecat spre casă.

Pepe trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Yasmine Ody, pe care a adus-o recent acasă. Cei doi locuiesc în vila artistului din cartierul Pipera, iar relația devine din ce în ce mai serioasă, mai ales că tânăra le-a cunoscut și pe cele două fetițe ale iubitului său, pe Maria și pe Rosa, cu care se înțelege de minune.

Pepe și-a luat astă-vară fetițele și iubita și au plecat în vacanță, la Paris, ocazie cu care Yadmine s-a cunoscut cu cele două minuni ale iubitului său. Copilele au îndrăgit-o imediat pe Yasmine Ody. Mai multe forogtafii au fost postate atunci de artist pe Internet, iar mcuțele sale păreau că se distrează de minune alături de iubita tatălui său.

Nici Raluca Patramă nu o duce rău. Și fosta soție a lui Pepe a început să posteze fotografii alături de noul său iubit și pare foarte fericită. Se știe că el este arab și putred de bogat, iar mai nou Raluca iese în lume cu un inel plin de diamante, cea ce a făcut presa să scrie că a fost cerută în căsătorie, iar bruneta a și acceptat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...