Un tânăr din Craiova conducea un bolid de lux, dar alimenta fără să plătească în benzinării

Alexandrina Toader 09.11.2021, 17:14
Un tânăr din Craiova conducea un bolid de lux, dar alimenta fără să plătească în benzinării

Un tânăr de 21 de ani din Craiova a fost prins de poliţişti după ce ar fi alimentat, de mai multe ori, un autoturism cu carburant şi ar fi plecat fără să plătească. El conducea un SUV și nu atrăgea atenția nimănui pentru că nu părea genul de client care să fugă fără să plătească.

Un tânăr conducea un bolid de lux, dar alimenta fără să plătească

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliţie Craiova au desfăşurat, luni, o acţiune pentru prevenirea furturilor din societăţi comerciale. În urma raziei, l-au identificat pe un tânăr, de 21 de ani, bănuit că a alimentat autoturismul de 5 ori, în mai multe locații și nu a plătit contravaloarea carburantului. El a fost surprins pe camerele de supraveghere ale mai multor benzinării când alimentează, apoi se urcă repede în mașină și demarează în trombă, fără să plătească.

În cadrul acţiunii desfăşurate, în baza unei informaţii obţinute de poliţişti, tânărul a fost depistat pe raza municipiului Craiova şi condus la sediul secţiei pentru audieri. Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că, în zilele de 29 octombrie şi 6 noiembrie a.c., tânărul s-ar fi deplasat cu un autoturism la două societăţi comerciale, din Craiova, unde ar fi alimentat, fără a achita contravaloarea carburantului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 800 de lei.

Un tanar conducea un bolid de lux, dar alimenta fara sa plateasca
Un tanar conducea un bolid de lux, dar alimenta fara sa plateasca

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti şi predat persoanei vătămate, a decalarat Mihaela Sadoveanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că același tânăr ar mai fi furat carburant de la alte două societăţi comerciale, de pe raza comunei Melineşti, în același mod, în zilele de 26 şi 30 octombrie și a creat un prejudiciu de aproximativ 800 de lei. El a alimentat autoturismul cu 650 de lei și în localitatea Coșoveni, județul Dolj, după care ar fi părăsit locaţia, fără a achita contravaloarea carburantului. Tânărul este acum anchetat pentru furt.

Urmăriți Impact.ro și pe