Cu ce vedetă i-a interzis Oana Zăvoranu lui Pepe să se mai vadă când erau căsătoriţi. “Şase ani nu ne-am vorbit”

Ioana Bucur 06.11.2021, 18:43
Cu ce vedetă i-a interzis Oana Zăvoranu lui Pepe să se mai vadă când erau căsătoriţi. “Şase ani nu ne-am vorbit”

Înainte de cuplul Prodan-Reghecampf a fost cuplul Oana-Pepe. Erau tineri, frumoși, celebri și păreau de nedespărțit. Departe de ochii publicului, au existat, totuși, unele probleme, chiar de la începutul poveștii lor de dragoste. Cu ce vedetă i-a interzis Oana Zăvoranu lui Pepe să se mai vadă când erau căsătoriți. Artistul a dezvăluit că a rupt legătură cu „personajul interzis” timp de șase ani.

Cu cine nu a mai avut voie Pepe să vorbească în timpul căsniciei cu Oana Zăvoranu

Divorțul lor a devenit un subiect de presă dezbătut luni în șir, cu dezvăluiri șocante și acuzații de infidelitate. Chiar dacă păreau perechea perfectă, pe care nimeni și nimic nu ar fi putut să o despărtă, neîncrederea a fost o problemă cu care s-au luptat pe tot timpul mariajului.

Prieteni vechi, dinainte ca în viața artistului să apară celebra brunetă, el a ales să respecte cerința soției sale și a întrerupt orice legătură cu o persoană ce ajunsese să facă parte, parcă, din familia sa.

Pepe a mărturisit că nu a vorbit timp de șase ani cu Oana Roman.

„Noi eram prieteni dinainte, dar a trebuit să luăm o pauză în momentele în care Pepe a fost căsătorit cu Oana. Țin minte că în momentele în care ei erau amândoi și ne întâlneam pe stradă, nici măcar nu ne salutam. Au fost multe momente penibile.

Ne-am văzut o dată în aeroport, în Dubai, stateam la trei scaune distanță, a fost urât”, a povestit Oana Roman.

Pepe și-a amintit și el un moment de care nu este mândru.

„Eu țin minte un moment și mai penibil. Veneam de la New York și m-am întâlnit cu prietena noastră, Lizeta. Ne-am dus la baie ca să vorbim. „Ce faci, fă?”, i-am zis. „Uite și eu pe aici”…

A trebuit să renunț la multe pentru Oana. Dar nu e vina ei, mi-o asum. Sunt bărbat și-mi asum toate astea. Oricum, dacă n-aș fi fost atât de fraier atunci, n-aș fi acum atât de împlinit”, spune Pepe, într-o apariție TV.

„Pepe este fratele pe care eu mi l-am dorit și pentru care m-am rugat la Dumnezeu”

Zvonuri legate de o posibilă idilă între Pepe și Oana Roman au apărut în iarna anului 2020 când amândoi erau proaspăt separați de partenerii de viață și și-au petrecut sărbătorile împreună. Cea care a clarificat situația a fost fiica fostului premier.

„Pe lângă mama și Iza și tata, care chiar dacă nu ne-am văzut, m-a sunat și am vorbit cu el, după ei, eu am o a doua familie după cum bine știți și această a doua familie, de sărbătorile astea mi-a arătat tot ce trebuia.

Adică au fost acolo lângă mine, am fost cu ei de Crăciun. Iza și cu fetele, cu Maria și cu Rosa, au făcut spectacol, au cântat, au aplaudat, am fost în familie cu toții și a fost absolut minunat.

Sunt 20 de ani de când ei sunt ca și familia mea, iar Pepe este fratele pe care eu mi l-am dorit și pentru care m-am rugat la Dumnezeu”, a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Urmăriți Impact.ro și pe