O fostă vedetă de la Antena 1 face furori la Kanal D. Cine este blonda care a uimit juraţii

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 20.10.2021, 08:02

O fostă vedetă de la Antena 1 face furori la Kanal D. Blonda a uimit jurații de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” 2021, iar unul dintre ei a spus că niciun alt concurent nu a reușit să facă în vreun sezon al emisiunii ceea ce a făcut ea.

Cine este fosta vedetă de la Antena 1 care s-a remarcat la Kanal D

După ce Carmen Negoiță a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” 2021, o nouă concurentă, fostă vedetă de la Antena 1, a intrat în lumina reflectoarelor. La un an și două luni de când a devenit mama unui băiețel, ea nu s-a sfiit să intre în concurs.

În plus, prima ei apariție în competiție a impresionat-0 mai ales pe Raluca Bădulescu, care a recunoscut: ”În niciun sezon, nimeni nu a făcut asta!”. Provocarea pe care Nicoleta Dragne, fosta ispită de la ”Insula Iubirii” de la Antena 1, a lansat-o pentru colegele ei de platou va putea fi văzută în ediția ”Bravo, ai stil! Celebrities” de astăzi.

O fosta vedeta de la Antena 1 face furori la Kanal D. Cine este blonda care a uimit juratii
Nicoleta Dragne, in rolul de ispita la Insula Iubirii

Fosta vedetă de la Antena 1, o mamă fericită

Chiar dacă s-a despărțit de tatăl fiului ei după ce a născut, Nicoleta Dragne este o mamă fericită. ”Jumătatea mea veșnică”, a scris ea în descrierea unei fotografii în care apare alături de copilul ei, pe care l-a numit Vladimir.

Cât despre relația pe care o are în prezent cu Vlad Bruno, după doi ani de iubire din care a rezultat un copil, Nicoleta Dragne a spus că este una foarte bună. Cei doi se înțeleg bine pentru fiul lor.

”Noi nu mai formăm un cuplu din ianuarie, deci nu mai suntem împreună, dar avem o relație foarte frumoasă. Eu cred că suntem, față de alte cupluri care au copii și s-au despărțit, ceva super power, părerea mea, pentru că noi ne înțelegem foarte bine, este copilul la mijloc”, a spus Nicoleta Dragne, la Antena Stars.

Care a fost motivul pentru care vedeta s-a despărțit de tatăl copilului ei

Nicoleta Dragne păstrează discreția în privința vieții ei personale, dar a ținut să precizeze că despărțirea de tatăl copilului ei nu a avut legătură cu infidelitatea. Fosta ispită de la ”Insula Iubirii” a vrut să clarifice că atât ea, cât și fostul ei partener au fost loiali în relație.

”Nu a reușit să mă înțeleagă și pentru el a fost o schimbare foarte mare. Chestii din astea, am fost împreună aproape doi ani. Când se întâmplă foarte multe lucruri deodată, vin una peste cealaltă, este normal cumva să se ajungă aici”, a mai spus Nicoleta Dragne.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...