Hannelore de la Insula Iubirii l-a uitat și pe Bogdan. Cine este, de fapt, noul iubit al fostei vedete de la Antena 1

Ana Anitoiu 04.02.2021, 20:37

Hannelore Ulrich de la emisiunea Insula Iubirii l-a uitat și pe Bogdan Ionescu, alături de care a intrat în emisiune și cu care s-a căsătorit, ulterior, doar ca să se despartă la scurt timp după nuntă. Se pare că în plan personal, drumul ei nu s-a mai putut intersecta nici cu cel al fostului ei partener și nici cu cel al ispitei Andi, cu care a apărut în ipostaze compromițătoare în timpul show-ului de la Antena 1. În schimb, tânăra are acum un nou iubit.

Cine este iubitul lui Hannelore de la Insula Iubirii

Acum, Hannelore iubește din nou. Fosta concurentă de la ”Insula Iubirii” a publicat o fotografie în care apare alături de noul bărbat din viața ei. Tânăra a scris câteva cuvinte emoționante în dreptul imaginii, în limba engleză. ”Nu e nevoie de nicio descriere”, a scris ea, alături de hashtag-uri precum ”iubirea mea”, ”ochii spun totul”, ”fericită”, ”împreună”, ”viața mea”, ”sufletul meu”.

Potrivit wowbiz.ro, noul iubit al lui Hannelore Ulrich este un fost polițist. Bărbatul are o fetiță dintr-o căsnicie ce s-a încheiat cu o tragedie. Soția lui a murit într-un accident rutier, în anul 2017, după ce o prietenă a ei a pierdut controlul mașinii în care se aflau. Automobilul s-a izbit într-un indicator rutier și nu a supraviețuit niciuna dintre ele.

Hannelore de la Insula Iubirii l-a uitat si pe Bogdan. Cine este, de fapt, noul iubit al fostei vedete de la Antena 1
Hannelore Ulrich, alaturi de noul ei iubit

Hannelore, despre partida de amor cu ispita Andi

În urma emisiunii ”Insula Iubirii”, unde Bogdan Ionescu a suferit un șoc când și-a văzut viitoarea mireasă în ipostaze compromițătoare cu ispita Andi, Hannelore Ulrich a negat totul. Blonda, care urma să se căsătorească cu Bogdan după emisiune, a spus că ceea ce a părut o scenă de amor cu ispita Andi a fost, de fapt, o conversație până la o oră târzie.

”Nu m-am culcat cu el. Am petrecut o noapte împreună, dar nu am făcut altceva decât să vorbim. Ne înțelegem bine, dar între noi nu e nicio relație. Și o spun cu toată tăria, nu mi-ar fi jenă să îmi asum dacă s-ar fi întâmplat ceva. Nici în emisiune nu s-a întâmplat nimic, nici după”, a spus ea, pentru wowbiz.ro.

Care a fost motivul despărțirii dintre Hannelore și Bogdan de la Insula Iubirii

De altfel, atât Hannelore, cât și Bogdan Ionescu, au spus că motivul pentru care au ales să se despartă, la scurt timp după ce s-au căsătorit, pe meleaguri străine, nu a avut legătură cu ispita Andi.

”În urma concluziilor aberante cum că Andi ar avea vreo legătură cu divorţul nostru, ei bine el nu are nici o legătură, principalul motiv este că lucrurile nu s-au schimbat în bine cum speram că se vor întâmpla, căsătoria fiind încă o şansă pentru a salva relaţia noastră”, a transmis atunci Bogdan Ionescu.

Bogdan de la Insula Iubirii, de nerecunoscut

În luna mai a anului trecut, Bogdan Ionescu de la ”Insula Iubirii” a surprins pe toată lumea cu o schimbare de look, precum și cu o veste despre o decizie importantă în plan profesional.

”Am închis business-ul cu tractări, curând voi deschide o firmă de închirieri de mașini. De asemenea, dezvolt un sistem pe network marketing și am în plan să călătoresc de toți bănuții”, a declarat Bogdan Ionescu, conform Spynews.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...