Anamaria Prodan, declaraţie bombă despre averea lor. “Reghecampf pleacă din familie doar cu salariul de antrenor, atât”

Ioana Bucur 19.10.2021, 17:07
Anamaria Prodan, declaraţie bombă despre averea lor. “Reghecampf pleacă din familie doar cu salariul de antrenor, atât”

Mașini, case, bijuterii, investiții uriașe, cuplul Prodan-Reghecampf a trăit regește, iar împărțirea bunurilor va fi, probabil, o muncă titanică. Înainte ca lupta pentru bani să înceapă, Anamaria Prodan a făcut o declarație neașteptată despre averea lor. Impresara este convinsă că tatăl băiatului ei va pleca din familie doar cu salariul său de antrenor.

Ce spune Anamaria Prodan despre averea familiei

După luni întregi în care a încercat să împiedice inevitabilul, Anamaria Prodan se pregătește de lupta în instanță. Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, impresara a dezvăluit că „Laurențiu Reghecampf rămâne soarele nostru”, însă, dacă va fi nevoită să se apere, va arăta „lucruri urâte” în fața unui judecător și în presă.

Cu inima zdrobită de trădarea bărbatului alături de care credea că își va trăi tot restul vieții, Anamaria are puterea să se gândească la viitor, mărturisind că își va căuta iubirea departe de România și de bărbații de la noi din țară.

„Laurenţiu Reghecampf rămâne soarele nostru, atât! Dacă va fi presat de anumite persoane să facă prostii, voi arăta nişte lucruri în instanţă. Eu nu vreau că ai mei copii să vadă lucruri urâte în ziare. El va avea mereu acces în casa noastră. El este supărat, el este foarte gelos. Când voi avea o relaţie cu cineva nu va mai fi român. Nu mai vreau… Vreau să mă îndepărtez de România. Bebeto va merge la 14 ani în America la o academie”, a spus ea.

Poate cea mai interesantă dezvăluire a vedetei este cea legată de averea familiei. Anamaria Prodan susține că ea și Reghecampf nu au nimic de împărțit și că totul a fost moștenire de la mama sa, regretata Ionela Prodan.

Anamaria Prodan, declaraţie bombă despre averea lor
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Așa că, după divorț, Reghe va pleca din această căsătorie cu salariul de la Universitatea Craiova și o proprietate în Statele unite ale Americii.

„Se vorbeşte mult despre averea noastră. El nu are de împărţit cu mine nimic. Tot ce avem e de la mama. Eu declar oficial acum: totul e moştenit de la mama mea! Reghecampf are banii din salariul lui. Mama mea a fost o afaceristă, dincolo de faptul că a fost cântăreaţă.

Laurenţiu Reghecampf pleacă din această căsnicie cu salariul de la Universitatea Craiova şi o singură casa în America. Atât! Eu sunt milionara, copiii mei, atât. El a muncit enorm, dar nu pentru noi. Pentru altcineva”, a mai spus Anamaria.

„Și-a bătut joc de copiii noștri”

Vizibil afectată de situația în care este pusă, cu vocea tremurândă, încă susține că soțul său este un om cu suflet extraordinar și îi va mulțumi mereu pentru „cel mai frumos copil pe care mi l-a oferit”.

„El e un om foarte bun, dar e complicată situația, dacă fata asta e însărcinată… Și-a bătut joc de copiii noștri, nu putea face asta și față de ea. Eu sunt un om mult prea bun. O să îi mulțumesc toată viața pentru cel mai frumos copil pe care mi l-a oferit.

El este în genunchi acum, îmi doresc să se ridice! Și să nu repete greșeala făcuta cu mine. Pentru că a patra oară ar fi…

Îmi doresc să fie mândru de copilul lui, să vină la meciurile lui, tare mult îmi doresc asta. El va rămâne mereu soțul meu, dacă ar fi să o iau de la capăt, nu aș fi schimbat nimic, păstrez tatuajul cu numele lui”, a mai spus impresara.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...