Lora, interzisă în sute de ţări. Artista, dezamăgită de decizie

Ioana Bucur 14.10.2021, 09:18

Incredibil, dar adevărat! Lora a dezvăluit că a fost interzisă în „două sute și ceva de țări”, iar totul ar fi început de la un gest extraordinar făcut de artistă. Ce s-a întâmplat, de fapt.

De ce a fost Lora interzisă în mai multe țări din lume

După ce a renunțat la postul de co-prezentator al emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV, artista s-a putut dedica trup și suflet muzicii sale. Prezentă în platoul show-ului lui Cătălin Măruță, Lora a povestit un episod nefericit prin care a trecut recent.

Totul a început, de fapt, cu o ocazie uriașă pentru cariera sa. Lora a fost invitată să cânte la un eveniment internațional, alături de artiști celebri în toată lumea, precum Nicky Jam, Alejandro Sanz, Jewel sau Pat Monahan, la cea de-a doua ediție a Concertului și Summitului Zilei Mondiale a Sănătății Mintale al artistei Jewel.

„La acest eveniment internațional la care am fost invitată era și Jewel, am crescut cu ea. Și am căutat-o pe Instagram, avea Instagram, dar mic, si mi s-a părut puțin nedrept asta. I-am dat like-uri la postări, am început să comunicăm, iar la un moment dat m-a invitat la un concert al ei online, a fost fost frumos, am tot comunicat apoi.

De Ziua Mondială a Sănătații Mintale, m-a invitat să am un moment pentru „World Mental Health Day Summit & Concert” cu o piesă care să aibă legatură cu subiectul și intâmplător chiar aveam o piesă. Și uite așa, piesa mea, „I Know”, a fost cântată după 4 ani. După momentul meu a fost un moment al lui Alejandro Sanz”, a povestit Lora.

Lora, interzisă în sute de ţări
Lora

„Am fost nevoită să îl șterg”

Doar că artista nu s-a putut bucura de moment așa cum ar fi trebuit. Lora a povestit că live-ul său a fost blocat în mai multe țări din lume, așa că a fost nevoită să îl șteargă de pe pagina sa de Facebook, după doar o zi, pentru a nu avea probleme ulterioare cu contul.

„Live-ul meu a fost blocat în vreo două sute și ceva de țări, am fost nevoită să îl șterg. L-am lăsat o zi pe pagină, apoi l-am șters. (…) În România sunt diferite legile față de cele din afară”, a mai spus Lora.

Lora a fost mereu una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Aceasta are mereu grijă de aspectul său, iar recent, și-a făcut o nouă intervenție estetică, de data aceasta – una la nivelul gâtului. De altfel, vedeta a așteptat să vină vremea ca să-și poată face această procedură.

„Mezoterapie la gât. În sfârșit, a venit frigul și am putut să-mi rezolv problema cu ridurile de pe gât”, a dezvăluit ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...