Lora, răvăşitoare la un eveniment monden. Cei prezenţi au rămas cu gura căscată

Badea Violeta, Mihai Ianoși 10.09.2021, 15:16

Chiar dacă evenimentele strălucitoare din Capitală au fost umbrite de pandemie, vedetele își dau toată silința să se remarce pe covorul roșu. La cea mai recentă petrecere organizată în București s-a remarcat Lora, care a abordat o ținută destul de îndrăzneață.

Lora, apariție de senzație la un eveniment monden

Lora, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai frumoase soliste din România. Superba blondină a reușit să întoarcă toate privirile la un eveniment monden, care a avut loc miercuri seară într-un local de lux din Capitală. Cântăreața se poate lăuda cu măsuri perfecte și o înălțime de manechin fiind, fără dar și poate, una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran.

Mai mult decât atât, frumoasa vedetă a demonstrat că are gusturi foarte fine și atunci când vine vorba de vestimentație, ținutele pe care le alege pentru evenimentele mondene fiind apreciate de toți cei prezenți. Astfel, la ultima petrecere la care a participat, Lora a ales o rochie elegantă, lungă și de culoare roșie.

Ținuta spectaculoasă i-a venit perfect frumoase soliste, iar cei prezenți i-au putut admira picioarele tonifiate ce se lăsau ușor descoperite printr-o crăpătură adâncă. Lora i-a impresionat pe toți invitații și nu a ratat ocazia de a publica și câteva fotografii pe rețelele de socializare. Numeroase vedete au apreciat-o pe frumoasa solistă.

„Sexy”, a comentat Andreea Bălan.

„Blonda în roșu este supremă!”, a scris și Andreea Bănică în dreptul fotografiilor.

Lora, aparitie de senzatie pe covorul rosu
Lora, aparitie de senzatie pe covorul rosu

De ce nu se căsătorește Lora cu Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu solid, dar acest lucru nu îi face să grăbească nunta. Cei doi au fost foarte aproape de a face pasul cel mare, dar totul a fost dat peste cap din cauza pandemiei. Cu toate astea, solista pare pregătită să-și întemeiei oricând o familie. Vedeta a mărturisit că și-ar dori să adopte un copil, alături de partenerul ei de viață.

„Pașii se tot fac. Zilnic facem pași spre o relație mult mai frumoasa. Suntem ca cei mai buni prieteni, ne iubim enorm, însă pandemia a amânat tot ce ne-am planificat. Urmează cu siguranță, însă mai durează.”, a dezvăluit Lora, la Antena Stars.

Recent, solista și-a încercat norocul și într-un alt domeniu. Frumoasa blondină a primit un rol în filmul „Pup-o, mă!2 – Mireasă Nebună” și s-a declarat entuziasmată de această experiență.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...