Lora, mărturisire cutremurătoare despre ce s-a întâmplat înaintea morţii mamei sale. Ce durere

Iancu Andreea 11.09.2021, 15:17
Lora, mărturisire cutremurătoare despre ce s-a întâmplat înaintea morţii mamei sale. Ce durere

Lora trecea printr-o perioadă extrem de dificilă în urmă cu un an de zile, în luna ianuarie. Vedeta își conducea pe ultimul drum cea mai dragă ființă, mama, care s-a stins din viață în urma unei suferințe cauzate de o boală teribilă. Cu multă durere în suflet, Lora a făcut recent o mărturisire cutremurătoare despre ce s-a întâmplat înaintea morții mamei sale. Artista a dezvăluit un aspect neștiut din viața sa.

Lora a făcut o mărturisire cutremurătoare despre ce s-a întâmplat înaintea morţii mamei sale

În urmă cu un an de zile, mama Lorei se stingea din viață, după o luptă teribilă cu o boală nemiloasă. Artista este chiar și astăzi afectată de cele întâmplate în luna ianuarie a anului trecut, când părintele său și-a dat ultima suflare în timp ce o ținea de mână. Cântăreața și-a revenit cu greu după cele întâmplate, păstrând însă în memorie cea mai dificilă perioadă din viața ei. Recent, Lora a făcut o mărturisire cutremurătoare despre ce s-a întâmplat înaintea morții mamei sale.

Mihaela Petrescu fusese diagnosticată cu o boală cumplită, cu care s-a luptat timp de 10 ani de zile. Mama Lorei a fost înmormântată la Cimitirul Metalurgiei, din zona Berceni, în prezența familiei și apropiaților. Chiar dacă a trecut mai bine de un an de zile, Lora încă suferă din pricina pierderii celei mai importante ființe din viața ei. În cadrul unui interviu, artista a povestit faptul că mama sa s-a stins în brațele ei și ale fratelui său, acasă.

Lora a făcut o mărturisire cutremurătoare despre ce s-a întâmplat înaintea morții mamei sale
Lora, alături de mama sa

„Mama a murit acasă cu mine și cu fratele meu”

Mama Lorei se opera pentru prima dată în anul 2013, la Iași, pentru ca mai apoi, după refacerea din urma intervenției, să facă și șase ședințe de chimioterapie. Acestea din urmă însă au marcat-o extrem de rău. În momentele în care se lupta cu boala, femeia și-ar fi dorit să nu se mai supună acestui tratament, fiind afectată de stările pe care le resimțea. Hotărârea luată de mama Lorei a fost aceea de a continua să se bucure de timpul petrecut alături de cei dragi, până la final. Astfel, ea a ajuns să se stingă în brațele copiilor săi.

Noi am fost mereu foarte legați și am avut amândoi grijă de mama. Toți anii aștia, 10 ani de luptă cu boala atât de nemiloasă, 10 ani de carieră am și eu. Cumva acolo a fost toată energia să încerc să fac în așa fel să pot să-mi ajut familia și să învingem boala asta îngrozitoare. Ne-am apropiat. Suntem foarte apropiați. E prima când spun asta. Mama a murit acasă cu mine și cu fratele meu și o țineam de mână. Nu era la spital, era acasă. Fratele meu este tot ce mai am din familia asta și vreau să o facem mândră, a declarat Lora, afectată de emoție, la o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...