Dani Oțil a clacat după o săptămână cu bebeluşul acasă. A recunoscut: „Sunt rupt”

Ana Anitoiu 21.09.2021, 10:04

Dani Oțil a clacat după prima săptămână pe care bebelușul lui și al soției sale, Gabriela, a petrecut-o acasă. Coprezentatorul matinalului de la Antena 1 a spus că vrea o amantă, dar nu ca să-și înșele partenera de viață, ci pentru altceva.

Dani Oțil, extenuat după prima săptămână cu bebelușul acasă

Coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, în vârstă de 41 de ani, a devenit pentru prima oară tată pe data de 10 septembrie. Soția lui, Gabriela, în vârstă de 29 de ani, a născut un băiat. Mama și bebelușul s-au externat la trei zile de la nașterea prin cezariană.

Deși cei doi au așteptat cu sufletul la gură să-și aducă bebelușul acasă, într-o cameră special amenajată pentru el cu imagini cu animale în culori vesele, Dani Oțil a recunoscut că este extenuat după aproximativ o săptămână de stat cu copilul.

„Nu am cont pe La jumate, că aveam un copil de pus. Sunt rupt! Îmi caut amantă, dar nu una cu care să fac amor, ci care să mă lase să dorm. De preferat una peste 62 de ani, care să îmi facă doar clătite”, a spus el, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”

Dani Oțil, despre criticile la adresa lui și a soției sale

Nici n-au apucat să se obișnuiască bine cu bebelușul acasă, că Dani Oțil și soția lui au început să primească numeroase comentarii critice referitoare la deciziile lor ca părinți. Prezentatorul a povestit despre un astfel de mesaj.

”Am de zece zile bebeluș și mi-am dat seama ca există mulți ”specialiști” în neonatologie pe rețelele de socializare. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară? Că cică e prea devreme.

Cică 2-3 luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima ată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o fană în loc să îi scrie prietenei ei că ia uite-o și p-asta scoate copilul așa devreme afară, i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a spus Dani Oțil.

Un alt comentariu critic s-a referit chiar la prezentatorul TV. Numeroși internauți s-au arătat nemulțumiți, dacă nu chiar alarmați pentru modul în care el și-a ținut copilul într-un ham, în timp ce avea și o consolă în mâini. În timp ce unii au fost de părere că bebelușul a avut de suferit, alții i-au luat apărarea proaspătului tată. Vezi AICI fotografia lui Dani Oțil cu bebelușul lui ce a stârnit controverse!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...