Dani Oțil, criticat dur pentru o nouă fotografie cu fiul lui. Cum petrec timp împreună. ”Nu e bine să-l ții așa!”

Ana Anitoiu 17.09.2021, 23:07

Dani Oțil a fost criticat dur după ce a publicat o nouă fotografie în care apare alături de fiul lui. Coprezentatorul matinalului de la Antena 1 a dezvăluit modul atipic în care își petrece timpul liber ca tată.

Cum s-a fotografiat Dani Oțil cu fiul lui

În noua imagine pe care a publicat-o, Dani Oțil apare cu fiul său ținut într-un ham, lipit de pieptul lui, și cu o consolă în mâini. Coprezentatorul matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” zâmbește uitându-se la bebelușul lui.

”Bărbați când trebuie… Copii în restul timpului…”, a fost descrierea pe care Dani Oțil a publicat-o în dreptul fotografiei. Deschideți galeria foto de mai sus!

Dani Otil, criticat dur pentru o noua fotografie cu fiul lui. Cum petrec timp impreuna. ”Nu e bine sa-l tii asa!”
Dani Otil si Gabriela Prisacariu

Pentru ce a fost criticat Dani Oțil

În ciuda faptului că multe persoane au reacționat cu mesaje prin care l-au felicitat pe Dani Oțil și cu urări frumoase, alți oameni l-au certat pe omul de televiziune pentru modul și-a ținut copilul în poză.

”Vai, nu-i prea micuț să-l ții așa? El are osișoarele fragede. Nu știu cât de bine e să-l ții așa”,  ”E prea micuț pentru așa ceva . Nu cred că e bine”, ”Dani nu este bine să îl ții așa! Coloana se poate modifica pentru că este mic!” și ”Nu sunt specialist, dar ar fi bine ca în primele luni bebelușul să stea cât mai întins cu coloana pentru a nu deveni cocoșat”, au fost câteva dintre comentariile critice.

Pe de altă parte, Dani Oțil a fost apărat de alți internauți care au susținut că, de fapt, poziția bebelușului în acea fotografie nu este deloc periculoasă, ci chiar recomandată.

”Aceasta este poziția ergonomică a bebelușului. Cu spatele în litera C. Și piciorușele în M. Restul e cancan. Sănătate multă”, ”Copilul stă perfect în această poziție. Fix asta e și poziția în care stă în burtica mamei”, au fost două astfel de comentarii.

Alte persoane s-au rezumat la a remarca faptul că Dani Oțil pare ”topit” după fiul lui sau la comentarii ușor ironice. ”Mai ai un pic și o să pierzi la FIFA”, ”Ești topit. Și-ți stă atât de bine!” și ”Câtă fericire ți se citește pe față… Multă sănătate și fericire maximă”, au fost câteva dintre mesaje.

Soția lui Dani Oțil, Gabriela, a născut vineri seara, prin cezariană. Tânăra nu a dorit să explice de ce a ales această metodă, deoarece este vorba despre ”niște lucruri intime”. Vezi AICI ce mesaj emoționant a publicat Dani Oțil după nașterea fiului său!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...