Mesajul ciudat primit de Gabriela Oțil pe Instagram despre bebeluş. Cui trebuia trimis, de fapt. Dani a povestit tot

Badea Violeta 20.09.2021, 13:22
Mesajul ciudat primit de Gabriela Oțil pe Instagram despre bebeluş. Cui trebuia trimis, de fapt. Dani a povestit tot

Gabriela Oțil a fost luată la rost de fanii din mediul online după ce a postat un Instastory cu bebelușul. Unul dintre internauți i-a trimis un mesaj care a lăsat-o fără cuvinte. Dani nu s-a putut abține și a povestit totul.

Ce mesaj a primit Gabriela Oțil pe Instagram

Gabriela și Dani Oțil au devenit părinți pe data de 11 septembrie. Cei doi sunt extrem de fericiți și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu micuțul lor. Recent, Dani Oțil și soția lui au decis să facă o plimbare pe-afară cu bebelușul lor.

Soția matinalului de la Antena 1 este foarte activă în mediul online și a profitat de această ocazie pentru a publica un story pe Instagram, iar urmăritorii au început să o critice. Mai mult decât atât, o fană a trimis un mesaj ciudat. Dani Oțil a povestit totul în ediția de azi a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Am de zece zile bebeluș și mi-am dat seama ca există mulți ”specialiști” în neonatologie pe rețelele de socializare. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară? Că cică e prea devreme.

Cică 2-3 luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima dată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o fană în loc să îi scrie prietenei ei că ia uite-o și p-asta scoate copilul așa devreme afară, i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a spus îndrăgitul prezentator TV.

Dani si Gabriela au scos bebelusul la o plimbare
Dani si Gabriela au scos bebelusul la o plimbare

Ce pofte a avut Gabriela Oțil în perioada sarcinii

Gabriela Oțil a mărturisit că a avut și ea câteva pofte în perioada sarcinii. Soția matinalului de la Antena 1 a povestit că preferatele ei erau chipsurile picante. Din acest motiv, superba blondină a fost nevoită să consume și foarte multe sucuri.

De asemenea, Gabriela Oțil a spus că aceste produse i-au adus și câteva probleme. Ea le-a povestit fanilor că s-a confruntat cu niște dureri insuportabile de fiere.

„În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pregătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc bebelușule”, a mărturisit soția lui Dani Oțil pe contul său de Instagram.