Câți bani încasează Andreea Bălan pentru un concert. Suma frumoasă pe care o câștigă după o oră de show

Badea Violeta 02.09.2021, 14:51
Câți bani încasează Andreea Bălan pentru un concert. Suma frumoasă pe care o câștigă după o oră de show

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe autohtone și se bucură de un succes uriaș încă de când a apărut trupa Andre, așa că nu este de mirare faptul că artista încasează o sumă frumoasă pentru un concert. Iată câți bani câștiga solista pentru o oră de show!

Câți bani primește Andreea Bălan pentru un concert

Andreea Bălan nu face spectacol pe bani puțini! Vedeta este una dintre cele mai iubite cântărețe de pe meleagurile noastre, fiind cunoscută atât pentru calitățile sale vocale, cât și pentru show-urile pe care le face la diverse evenimente.

După mai bine de două decenii în lumea muzicală, frumoasa blondină este una dintre cele mai bine plătite soliste din România. Pe lângă voce, artista se pricepe foarte bine și la dans, iar acest lucru o ajută să ofere un program artistic complet. În spectacolele sale, Andreea Bălan este ajutată la coregrafie de Petrișor Ruge, dansator, coregraf și bun prieten al cânăreței.

Cei doi fac o echipă perfectă și au un tarif pe măsură. Conform delor de la Cancan.ro, Andreea Bălan și Petrișor Ruge ar încasa suma de 1.900 de euro. Acest lucru ar însemna în lei undeva la 9.375 de lei pentru o oră de show total.

Cati bani primeste Andreea Balan pentru un concert
Cati bani primeste Andreea Balan pentru un concert

Pe ce își cheltuie Andreea Bălan banii

Am aflat cât câștigă Andreea Bălan pentru un concert, însă haideți să vedem și pe ce își cheltuie banii. De-a lungul timpului, vedeta a strâns o mică avere și de pe vremea când trupa Andre se bucura de un succes fabulos. O parte din banii pe care i-a câștigat, artista i-a aruncat pe pantofi.

Frumoasa blondină a spus de foarte multe ori că are o pasiune pentru acest tip de încălțăminte. Într-unul din vlogurile sale, solista le-a prezentat fanilor colecția sa de 130 de perechi de pantofi și le-a mărturisit că și-a cumpărat o pereche de botine roz, în valoare de 1000 de euro.

„Voila, dulapul neîncăpător cu pantofi. Cred că depășesc 130 de perechi de pantofi. Aveam și mai multe, dar a venit stilista mea și a aruncat jumătate din ei, a zis că sunt ca o babă care păstrează tot ce e vechi.

Îmi plac foarte mult, mai ales aceștia cu desene animate, ăștia fără toc, gen Lady Gaga, aceștia cu ținte, sunt buni de război. Încă mai am pietricele, swarovsky… Piesa de rezistență din dresingul meu reprezintă această pereche de Balenciaga. Până să lucrez cu stilista mea, nu am avut o pereche atât de scumpă”, spunea Andreea Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...