Cum se înţelege Andreea Bălan cu noua soacră. Vedeta a recunoscut tot

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 21.07.2021, 22:44

Andreea Bălan și-a refăcut viața de ceva timp alături de Tiberiu Argint, după ce s-a despărțit de tatăl fiicelor ei, George Burcea. Vedeta s-a dat de gol în privința relației pe care o are cu noua ei soacră, după ce cumnata ei a făcut de asemenea o dezvăluire.

Ce a spus cumnata Andreei Bălan despre cântăreață

Noua cumnată a Andreei Bălan, Sonia Argint, a dezvăluit recent că se înțelege de minune cu artista. Sora lui Tiberiu Argint a avut cuvinte de laudă la adresa cântăreței.

”Cu Andreea mă înțeleg foarte bine. Este foarte caldă, muncitoare și ambițioasă, iar atunci când ne întâlnim râdem cu lacrimi”, a spus sora lui Tiberiu Argint despre Andreea Bălan.

Cum se intelege Andreea Balan cu noua soacra. Vedeta a recunoscut tot
Andreea Balan

Cum se înţelege Andreea Bălan cu noua ei soacră

Relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint devine din ce în ce mai serioasă. Cei doi au petrecut mai multe vacanțe împreună și chiar au început să participe ca un cuplu la evenimente de familie – semn că în continuare își consolidează relația.

De exemplu, duminică seara, Andreea Bălan s-a dat de gol în privința relației pe care o are cu noua ei soacră. Cântăreața a postat un InstaStory în care a dezvăluit că a fost invitată la ziua mamei lui Tiberiu Argint. În imaginea publicată de artistă apare mama iubitului ei, alături de mesajul ”Happy Birthday”, dar și de cuvântul ”șefă” în limba engleză. Deschideți galeria foto de mai sus!

Andreea Bălan, despre o nouă căsătorie

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan a dezvăluit că este îndrăgostită și că a trecut peste divorțul de George Burcea. Ea a precizat că l-a iertat pe actor, deoarece și datorită lui are două fiice minunate. Însă, deocamdată, vedeta nu are planuri de măritiș, fără să excludă o nouă nuntă în viitorul mai îndepărtat.

”Cu toții greșim în viață, important este să fii tolerant și să îți dai seama că dacă tu ai defecte și persoana de lângă tine are defecte. Totul trebuie să fie cu sufletul și atunci va merge. Nu, nu mă mărit. Evident că la un moment dat, peste nu știu câțiva ani buni, da, de ce nu?! Da, sunt îndrăgostită”, a fost una dintre declarațiile Andreei Bălan pe acest subiect.

”Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție. Toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită, pentru că sunt tânără și de ce nu?!”, a spus ea cu o altă ocazie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...