Dominic Fritz se însoară, iar adversarii politici jubilează. Nicolae Robu spune că e argumentul suprem, USR-istul ar fi obținut ilegal primăria

Nicu Stan, Camelia Moldoveanu 26.08.2021, 07:58
Dominic Fritz se însoară, iar adversarii politici jubilează. Nicolae Robu spune că e argumentul suprem, USR-istul ar fi obținut ilegal primăria

Dominic Fritz, primarul municipiului Timişoara, face nuntă cu diplomatul ONU Lin Yiran. Totul a ieșit la iveală după ce Serviciul de Evidență a Populației Din Timișoara a publicat un document în acest sens. Astfel, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, care de altfel a și postat documentul pe pagina lui de Facebook, spune că actualul primar a câștigat Primăria fără să fi avut dreptul să candideze la această funcție.

Primarul Timișoarei ar fi câștigat alegerile ilegal. Ce spune fostul primar Nicolae Robu

Nunta actualului primar al Timișoarei, Dominic Frtiz, motiv de atac politic. Odată cu publicarea documentului prin care se anunță că acesta va face nuntă, de către Serviciul de Evidență a Populației din Timișoara, reiese că acesta nu are domiciliul în Timișoara, ci numai rezidență, fapt pentru care nu ar fi avut dreptul să candideze la alegerile locale pentru funcția de primar.

Astfel, fostul primar Nicolae Robu susține că acesta a obținut victoria la primăria Timișoarei ilegal. Neavând domiciliul în Timișoara, ci doar rezidență, acesta ar fi obținut ilegal mandatul de primar al orașului.

Yran Lin se casatoreste cu Dominic Frtiz, primarul Timisoarei
Yran Lin se casatoreste cu Dominic Frtiz, primarul Timisoarei

Dezvăluirea lui Nicolae Robu

”Iată în poza ataşată dovada clară, generată chiar în instituţia numită Primăria Municipiului Timişoara, a faptului că dl Fritz nu are domiciliul în Timişoara! Presupun că pe cei de la Evidenţa Populaţiei, subordonaţi d-lui Fritz, s-a pus presiune să accepte declaraţia de căsătorie fără a li se prezenta actul cu domiciliul mirelui, pe care îl cere, fără echivoc, legea, pt ca el să nu fie «desecretizat», fiind, cum am tot spus, garantând 100%, în Germania!-, ci să scrie în acea rubrică, PE FALS, cum a făcut dl Fritz la alegeri, adresa sa de locuire temporară în Timişoara.

Remarcăm că pentru mireasă este scris corect, aşa cum cere legea, oraşul de domiciliu şi ţara. Oraşul de domiciliu, nu de rezidenţă, punctez, domiciliul şi rezidenţa fiind noţiuni juridice total diferite!”, a scris Nicolae Robu, pe pagina sa personală de Facebook.

Nicolae Robu speră să se ia măsuri

Nicolae Robu mai scrie pe pagina de socializare că speră ca instituțiile statului să se sesizeze în acest caz.

”Presupun, în continuare, că cei de la Evidenţa Populaţiei au refuzat să facă falsul cerut şi, ca să scape de presiune, au recurs la un subterfugiu, care este tot o ilegalitate, dar mai mică decât falsul şi au acceptat declaraţia d-lui Fritz chiar aşa neconformă cu cerinţa legii, dar neconformă «la vedere», nu făcută să pară conformă, cum şi-a făcut dl Fritz toate declaraţiile din dosarul de candidatură.

Nicolae Robu așteaptă intervenția DNA

Nu-mi pot închipui că Procuratura, Procuratura Specială numită DNA, celelalte instituţii ale Statului Român, nu se vor sesiza nici acum, să-i trimită în judecată pe aceşti indivizi care în mod atât de clar reprezintă un grup organizat, după părerea mea cu compoziţie inspirată din ce a consacrat Mafia, pur şi simplu şi nu vreau să detaliez!

Eu refuz statutul de colonie pentru ţara mea, pe care văd cu durere că alţii vor să ni-l confere, sub aplauzele sau chiar cu sprijinul unor compatrioţi, mulţi suspuşi, chiar foarte suspuşi! ”, a mai scris fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu.

Urmăriți Impact.ro și pe